Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Kek izgubio živce: Ovo je sramota i katastrofa!

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/14
13.04.2018.
u 21:03

- Upozoravao sam igrače na brojne stvari, pa i sve što nas čeka u Kranjčevićevoj ulici, a onda su se pojedinci predstavili sramotnim i katastrofalnim ponašanjem. A to je u dresu Rijeke nedopustivo

Vrlo zanimljivu utakmicu gledali smo u Kranjčevićevoj ulici. Rudeš je u jednoj od najboljih utakmica sezone svladao (4:2) Rijeku, pa konačno pobjegao s dna prvenstvene ljestvice. Dapače, Rudešani igraju odličan nogomet, ovoga proljeća upisali su sve domaće pobjede, a skalpom nad Rijekom stigli i do trećeg prvenstvenog trijumfa u nizu.

- Čestitam Rudešu na zasluženoj pobjedi koja nema niti najmanju mrlju. Upozoravao sam igrače na brojne stvari, pa i sve što nas čeka u Kranjčevićevoj ulici, a onda su se pojedinci predstavili sramotnim i katastrofalnim ponašanjem. A to je u dresu Rijeke nedopustivo. Rudešu još jednom čestitam na zasluženoj pobjedi, svaka im čast na ovakvoj predstavi - kratak je bio Matjaž Kek, prenosi Goal.

Jose Manuel Aira očekivano je bio prezadovoljan velikom pobjedi svoje momčadi koja se konačno maknula s dna prvenstvene ljestvice.

- Presretan sam zbog ove pobjede, ovi su igrači to zaslužili. Odlično rade na treninzima, pa neka ih i rezultat malo nagradi. Rijeka je po meni najbolja momčad u ligi, njima stvarno nije jednostavno zabiti četiri gola. Naš glavni cilj i dalje je ostanak u ligi, siguran sam kako to svi skupa zaslužujemo. Od svih ljudi u klubu, do igrača, pa i cijeloga kvarta - poručio je Aira.

Ključne riječi

Komentara 21

PA
pavel1001
01:36 14.04.2018.

šta nije Mamić kriv???

SP
spremni0
22:10 13.04.2018.

reka je prejadna to se vidlo i protiv novog prvaka Dinama!!!

CG
crna.guja10
22:30 13.04.2018.

Je Kek.....sigurno si im rekao da će vas suci pokrasti.....zato su i tako reagirali! Sad je jasno: Rijeka nema trenera za HNL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije