Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRANJČEVIĆEVOJ

Neugodan poraz Rijeke! Rudeš razbio Kekovu momčad i pobjegao s dna

Rudeš - Rijeka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/16
13.04.2018.
u 19:45

Rudeš je na nevjerojatan način otvorio utakmicu i nakon samo četiri minute poveo 2:0. Golove su zabili Borevković i Kamenar.

Rudeš je u odličnoj utakmici 29. kola HNL-a s 4:2 svladao Rijeku i pobjegao s dna ljestvice.

Rudeš je na nevjerojatan način otvorio utakmicu i nakon samo četiri minute poveo 2:0. Golove su zabili Borevković i Kamenar.

Nadu Rijeci vratio je Heber čiji je pogodak u 34. minuti prvo poništen, a onda priznat.

Početkom nastavka Budimir je zabio za 3:1, da bi Pavičić u 61. minuti opet doveo Rijeku do gola zaostatka.

U 66. minuti Župarić je s leđa gurao Budimira, a sudac Bel pokazao na bijelu točku te braniču Rijeke pokazao drugi žuti karton. Siguran s 11 metara bio je Budimir koji je loptu poslao u jednu, a Slugu u drugu stranu.

Do kraja utakmice i Rudeš je ostao s igračem manje nakon što je Pavić zaradio drugi žuti, ali se rezultat nije mijenjao.

Rijeka je tako ostala na trećem mjestu s 54 boda, dok se Rudeš probio do osme pozicije s 26 bodova. Po 24 boda imaju Istra i Cibalia koja sutra igra s Dinamom.

Ključne riječi

Komentara 14

ZA
zanaše1
20:55 13.04.2018.

Ajmo sad Kmek jednu filozofsko-slovensku podbadačku analizu. Moj Kmek izjava da radije igraš na Poljudu nego u nekakvoj Kranjčevićevoj je u redu.4 komada ti oni kmečavci crno-bili tiči nikad neće uvalit. Haaa....ha.....ha.

Avatar rubinet
rubinet
21:02 13.04.2018.

rudeš me ugodno iznenadio...zaslužuju ostanak u ligi

Avatar rubinet
rubinet
21:04 13.04.2018.

obrana Rijeke očajna...nije ni čudo..rasprodali su sve što vrijedi..a da su čekali s prodajom ,danas bi postigli bolje cijene i ..prošetali bi se kroz prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije