Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poludjeli' za njom

Poznati nogometaš došao u Singapur, ali ga je zasjenila žena i njezine provokativne fotke!

Alice Goodwin
Foto: Instagram
1/14
20.01.2016.
u 16:41

Navijači Tampinesa na internetu više istražuju nju nego njega, a imaju i što za vidjeti

Jermaine Pennant, bivši reprezentativac Engleske, koji je u karijeri igrao i za Arsenal i Liverpool mnoge je iznenadio kad je objavio da odlazi igrati u Singapur. Engleski nogometaš potpisao je za Tampines Roverse, a to je jedno od zvučnijih pojačanja tog kluba.

No, zanimljivo je da se navijači nisu toliko razveselili njemu, već njegovoj atraktivnoj ženi. Alice Goodwin manekenka je koja mami uzdahe, a sad je postala iznimno popularna i u Singapuru.

Navijači Tampinesa na internetu više istražuju nju nego njega, a imaju i što vidjeti. Manekenka je prilično aktivna na društvenim mrežama, a obožava stavljati izazovne i pomalo provokativne fotografije koje izazovu brojne komentare.

Kad ih se pogleda, uopće ne treba čuditi što je Pennant pao u drugi plan...

>>Pogledajte kako je dečko iznenadio jednu od najatraktivnijih sportašica!

>>Skinula se gospođa Valdes, supruga poznatog nogometaša!

>>Fotografi uhvatili Ronalda kako se u Miamiju zabavlja s ovom ljepoticom!

 

 

CONGRATULATIONS to you my love @jermaine7pennant on what has become a long and much overdue blessing for you. I wish there was a middle finger emoji which I would use instead of words for this moment but there isn't so......you have done us all so proud and I am so happy that you finally have the opportunity to fulfil such an amazing role and goal that most would only ever dream of. This is going to be such a life changing year for you and you deserve it, your generosity, ability, kindness, perseverance and drive has finally paid off and you now have the opportunity to not only play football but play so many other amazing roles too and to fulfil some life long ambitions. You are the epitome of fighter and in my opinion a true role model, here's to you proving those who disagree otherwise. We all wish you the best of luck in what is truly a once in a life time adventure. Xx

Fotografiju objavljuje 💋ALICE GOODWIN💋 (@xxalicegoodwinxx)

 

 

Hello Australia @zooweeklydigital 🙋🏽🇦🇺

Fotografiju objavljuje 💋ALICE GOODWIN💋 (@xxalicegoodwinxx)

Komentara 8

Avatar links
links
08:37 21.01.2016.

za ovu je izmišljena izreka, ovo nije za ženiti, ovo je za .........

ZG
zg223
04:45 21.01.2016.

sigurno ga jako voli kad joj je kupio dupe i sise..haha

DO
dommar36
04:57 21.01.2016.

nazalost..danas je samo izgled bitan...zalosno u kojem izopacenom svijetu zivimo...i da ..i novac naravno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije