Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Janica Kostelić uživo podržala Sandru: 'Zaigrano dijete'

Foto: Reuters
1/11
14.08.2017.
u 11:42

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti jučer je pokazala da je apsolutna vladarica u svojoj disciplini

Sandra Perković sjajnim je nastupom osvojila zlato u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Londonu. Sandra je bacila 70,31 metar, pomela konkurenciju i nakon 2013. godine ponovno osvojila svjetski vrh.

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti jučer je pokazala da je apsolutna vladarica u svojoj disciplini, bez imalo neizvjesnosti došla je do najsjajnijeg odličja, a gotovo sva bacanja bila su joj odlična.

– Došla sam prilično motivirana i znala sam da sam spremna za velike stvari. Imala sam osjećaj da me nitko ne može pobijediti, rekla je Sandra, a taj detalj primijetila je i Janica Kostelić.

Državna tajnica za sport, koja je nekoć i sama bila vrhunska sportašica, uživo je pratila njezin nastup i bodrila je, a svoju radost podijelila je i na Twitteru.

"Lakoća pobjeđivanja", napisala Janica uz video Sandre Perković, a vrlo brzo objavila je i video na kojem se vidi kako naša svjetska prvakinja radosno pleše i slavi medalju. Uz to Janica je dodala kratki komentar: "Zaigrano dijete".

 

Janičina podrška puno je značila Sandri.

– Lijepo je da me došla bodriti najbolja hrvatska sportašica svih vremena – rekla je Perković.

Zaista je prekrasno vidjeti kako se dvije naše zlatne djevojke međusobno podržavaju...

Komentara 10

DU
Deleted user
14:08 14.08.2017.

bome puno smo si imali vladara u više sportova od janice i ivice, blanke, braće sinković, cro capa jooj ... sada nje.. prije mate parlova pa mi si ne moramo krast i prisvajat medalje bivše države i brojat kot svoje... lol

Avatar __MAX__
__MAX__
14:37 14.08.2017.

Sandra je najtrofejnija i najbolja HR sportasica svih vremena.

DU
Deleted user
14:08 14.08.2017.

bome puno smo si imali vladara u više sportova od janice i ivice, blanke, braće sinković, cro capa jooj ... sada nje.. prije mate parlova pa mi si ne moramo krast i prisvajat medalje bivše države i brojat kot svoje... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije