Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPONOSNI ŠOŠTARIĆ

Izbornik je znao kakvu ekipu ima: One su željele to, sve su uložile u to

Nenad Šoštarić
Luka Stanzl/PIXSELL
15.12.2020.
u 21:13

"Od prvog dana treninga radile su i više nego odlično, toliko toga su uložile u sve to, željele su sve to. Čestitam svim i ponosan sam, hvala vam", kazao je presretni Šoštarić

"Ja sam do neba ponosan na cure, na sve članove stručnog stožera, na sve koji su vjerovali u nas", kazao je nakon plasmana u polufinale Eura izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić. 

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku s 23-20 (12-12).

"Od prvog dana treninga radile su i više nego odlično, toliko toga su uložile u sve to, željele su sve to. Čestitam svim i ponosan sam, hvala vam", kazao je presretni Šoštarić.

Hrvatsku su do fantastične pobjede predvodile Ana Debelić sa šest i Ćamila Mičijević s četiri gola, dok je vratarka Tea Pijević imala čak 16 obrana.  

Na zadnjem EURU Hrvatska je zauzela posljednje mjesto, a sada će se u petak boriti za finale. Protivnice su još nepoznate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije