Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Iz Porschea poručuju: Nije tajna da razmišljamo o F1

'formula1cover'
Foto: 'Jurek W Biegus'
1/2
04.11.2021.
u 15:51

Porsche opet ozbiljno razmotra ulazak u ovo elitno društvo. No, u ulozi proizvođača motora.

U krugovima Formule 1 šuška se posljednjih dana o tome da Porsche opet ozbiljno razmatra ulazak u ovo elitno društvo. No, u ulozi proizvođača motora.
- Nije tajna da razmišljamo o Formuli 1. Nije tajna da razgovaramo s FIA-om i nije tajna da o tome, recimo, ozbiljno razmišljamo. Ali odluka još nije donesena - rekao je potpredsjednik Porsche Motorsporta Thomas Laudenbach.

Porscheu je važno da tehnologija novih pogonskih jedinica ima veći naglasak na električne komponente.
- Ako pogledate budućnost i ono što proizvođači automobila najavljuju vezano uz udio električnih automobila, mislim da je jako važno da Formula 1 napravi korak prema elektrifikaciji - dodao je Laudenbach pa zaključio:
- Jasno je da ne možemo imati potpuno električna vozila, svi to znamo. Ali električni dio pogona mora imati puno veći prioritet, to je važno.

Mercedesov Toto Wolff sam je rekao da je F1 je Liga prvaka... pa eto, tko zna što ćemo uskoro gledati...

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije