Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO NAJBOLJI

Iz Hajduka se pohvalili brojkom na kojoj im svi u hrvatskom nogometu zavide

Split: HNK Hajduk protiv HNK Šibenik u 26. kolu Prve HNL
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.03.2021.
u 18:30

U prošloj su godini članovi kluba donijeli Hajduku više od pet milijuna kuna.

Hajduk se nakon 24 odigrana kola Prve HNL nalazi na razočaravajućem petom mjestu s 36 bodova, tri manje od četvrtpolasirane Rijeke, koja ima dvije utakmice više. Ali, zato se Splićani nalaze na uvjerljivom prvom mjestu po pitanju navijača.

Pohvalili su se time još jednom javnosti i objavili da u ovoj godini imaju 21.154 aktivna člana.

- Živio Hajduk - poručili su iz kluba te se pohvalili impozantnom brojkom za hrvatske nogometne prilike.

 

 

 

Impozantna je i u financijskom smislu, što se potvrđuje iz godine u godinu, a posebno je bilo značajno u 2020., zbog pandemije koronavirusa.

Konkretnije, u prošloj su godini članovi kluba donijeli Hajduku više od pet milijuna kuna.

Komentara 2

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
06:23 24.03.2021.

Srecom pa nema navijaca na Poljudu , jer Hajduk ionako visr kazne plati nego sto ubere clanarine , isto vrijedi i za Dinamo , Dinamu treba stadion od 15 sjedecih mjesta , bez BBB i gostujucih navijaca , zato Dinamo i igra dobro , sto nema narkomana na stadionu

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
21:19 23.03.2021.

Uzalud sav novac navijača kada će to rasparčat nesposobna klupska uprava. Da je Hajduku svake sezone još 100 puta toliko, ništa ne bi značilo, jer je osim novca bitan i onaj koji tim novcem upravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije