Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE TREBA SE DIZATI U NEBESA'

VIDEO Pogledajte kako navijači ispred Maksimira komentiraju uspjeh Dinama

Navijači o Dinamu
Foto: Vecernji.hr
1/4
19.03.2021.
u 14:14

– Stvari sjedaju na svoje mjesto i Dinamo dolazi tamo gdje pripada. Pokazalo se da ne treba previše kukati. Dinamo je motor hrvatskog nogometa. Idemo utakmicu po utakmicu. Ne moramo se dizati previše u nebesa – rekao je jedan navijač.

Dinamo je sinoć senzacionalno izbacio Tottenham iz Europe, a danas je doznao da će u četvrtfinalu Europske lige igrati s Villarrealom.

Ispred Maksimira snimili smo navijače koji su komentirali ovaj uspjeh.

– Stvari sjedaju na svoje mjesto i Dinamo dolazi tamo gdje pripada. Pokazalo se da ne treba previše kukati. Dinamo je motor hrvatskog nogometa. Idemo utakmicu po utakmicu. Ne moramo se dizati previše u nebesa – rekao je jedan navijač.

>> Pogledajte i komentar trenera Dinama Damira Krznara

Ključne riječi

Komentara 3

SP
spoter
19:42 19.03.2021.

Posebno ovi novopečeni BBB , ništa neznaju brez pucnjave i pirotehnike a jedini komentar im je " ovo je neponovljivo" . Takva sredstva i tako neinteligentni komentari nikad nisu dolazili od pravih BBB-ovaca.

BR
Braja
22:45 19.03.2021.

Usralo ih

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:48 19.03.2021.

Dinamo igra bolje bez BBB.Da su oni na utakmicama Dinamo bi dobivao kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije