Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoću-neću

Ivković nakon cirkusa ostaje na klupi Lokomotive

Tomislav Ivković
Davor Javorović/Pixsell, Davor Javorović/PIXSELL
20.12.2013.
u 14:30

" Izvršni odbor kluba vrlo je zadovoljan što se nastavlja suradnja s trenerom gospodinom Tomislavom Ivkovićem, čiji ugovor s klubom traje još 18 mjeseci", stoji u priopćenju Lokomotive.

Tomislav Ivković ipak ostaje trener Lokomotive. Nakon čitavog cirkusa oko njegovog odlaska ili ostanka, na sjednici Izvršnog odbora je odlučeno da će nastaviti voditi momčad s Kajzerice.

Podsjetimo, Ivković se nadao da će postati trener Dinama, a nakon što je Zoran Mamić ostao na klupi modrih u lokosima je podnio ostavku nezadovoljan takvim raspletom. To su potvrdili i u Lokomotivi, no onda je ustanovljeno da se trener "samo šalio".

"Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NK Lokomotive održanoj u povodu završetka godine, zaključeno je da je Izvršni odbor kluba vrlo zadovoljan postignutim rezultatima u protekloj godini, kako u prvenstvu i Kupu, tako i u natjecanjima u Europi. Također, Izvršni odbor kluba vrlo je zadovoljan što se nastavlja suradnja s trenerom gospodinom Tomislavom Ivkovićem, čiji ugovor s klubom traje još 18 mjeseci", stoji u priopćenju Lokomotive.

>> Cirkus na Kajzerici: Ivković se predomislio, 'šalio' se za ostavku

Komentara 1

HO
Hobi
15:50 20.12.2013.

Izvrsni odbor,mislite zdravko mamic?!a tko bi drugi mogao donijeti bilo kakvu odluku u tom klubu.kao i u dinamu ,uostalom.ajmooo,cirkus se nastavlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije