Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERVELESLALOM

Ivica 11. u Beaver Creeku, Natko pao

Ivica Kostelić
AFP
04.12.2010.
u 21:15

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 11. mjesto u superveleslalomu voženom u američkom Beaver Creeku.

Šesnaesti put u karijeri Ivica Kostelić osvojio je bodove u superveleslalomu. Zapravo, 11. mjesto osvojeno u Beaver Creeku njegov je četvrti najbolji plasman u toj brzinskoj disciplini. Pobijedio je Austrijanac Streitberger, a Kostelić je za njim zaostao 79 stotinki. Tin Široki bio je 46., a Natko Zrnčić-Dim nije završio utrku jer je pao na bok.

– Izgleda da sam imao sreće i sa startnim brojem tri. Moja vožnja nije bila ništa posebno, ali sam jako zadovoljan plasmanom. Nakon dvije manje pogreške nije moglo bolje. Ovo je bolji rezultat nego u prvom super-G-ju u Lake Louiseu, gdje sam bio 22. To mi ulijeva optimizam uoči nedjeljne utrke u veleslalomu – kazao je Ivica Kostelić.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:36 04.12.2010.

Nova društvena mreža koja plaća svoje korisnike.Radi se o kompaniji koja od prihoda sponzora čije reklame vrti na svom saitu-stranici 70% Isplaćuje svojim članovima.Registrirajte se : http://www.peoplestring.com/?f=filipovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije