Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ON SVE OBJAVIO

Hrvatskog reprezentativca napadaju Srbi na društvenim mrežama, razlog je bizaran

Zagreb: Utakmica 17. kola regionalne košarkaške ABA lige Cibona - Budućnost
Matija Habljak/PIXSELL
30.01.2024.
u 12:56

"Kako će drug nastaviti sa životom sad…", poručio je Mustapić na X-u i objavio poruke koje je dobio.

U hrvatskom derbiju 18. kola regionalne ABA lige Zadar je u Draženovom domu pobijedio Cibonu sa 88-71 Vukovi su daleko bolje ušli u susret. Koncem prve četvrtine imali su 10 razlike (19-9), a početkom druge i +11 (25-14). Međutim, Zadar je polako dostizao zaostatak, okrenuo rezultat i na poluvrijeme otišao sa četiri koša viška (40-36).

U trećoj dionici gosti su poveli sa 13 razlike (62-49) usmjerivši utakmicu na svoju stranu. Cibona se spustila na minus pet (58-63), no uslijedila je zadarska serija 11-4 za 74-62. Do kraja utakmice prednost Zadra je samo rasla, na konačnih +17 (88-71).

Zadar su do desete pobjede predvodili Luka Božić sa 22 koša, osam skokova i šest asistencija, Lovro Mazalin sa 15 koševa, te Arijan Lakić i Dario Drežnjak sa po 14 koševa. Kod Cibone, koja je upisala 12. poraz, najefikasniji su bili Aleksandar Aranitović sa 15 koševa, te Ivan Majcunić i Krešimir Radovčić sa po 10 koševa.

Košarkaš Cibone Jakov Mustapić ubacio je pet koševa što se nije svidjelo nekim navijačima iz Srbije. Naime, poručili su mu da na kladionici ostali bez 300 tisuća dinara (oko 2500 eura) jer su se kladili da će ubaciti 13 koševa.

"Kako će drug nastaviti sa životom sad…", poručio je Mustapić na X-u i objavio poruke koje je dobio.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije