Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER OSIJEKA

Napustio Hrvatsku, a sad mu se dive u tuđini: Naš trener srušio rekord star 14 godina

Osijek: U 18. kolu HT Prve lige sastali se Osijek i Inter iz Zaprešića
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
06.10.2020.
u 17:35

Što se europskih nastupa tiče, Zekića i njegov Sheriff je u Ligi prvaka zaustavio Qarabag Agdam 2-1, nakon što su svladali Folu Esch 2-0, dok je u Europskoj ligi u lutriji penala više sreće imao irski Dundalk

Hrvatski trener, Zoran Zekić (46), ruši rekorde u Moldaviji.  U posljednjem odigranom kolu domaćeg prvenstva hrvatski strateg upisao je svoju 12. uzastopnu pobjedu ove sezone u domaćem prvenstvu svladavši Zimbru Chisinau 4-0. Tako je srušio rekord koji datira još u sezonu 2005./2006. kada je Leonid Kuchuk (61) vodio momčad. 

Od povratka Divizije Nationale nakon prvog vala koronavirusa redom su padali Speranta (2-0), Sfintul Gheorghe (1-0), Codru Lozova (6-0), Zimbru Chisinau (2-0), Milsami-Orhei (1-0), Dinamo-Auto (6-0), Floresti (1-0), Petrocub Hincesti (4-1), Dacia Biucani (3-0), Speranta (2-1), Codru Lozova (6-0) i u posljednjem kolu je Zimbru Chisinau još jednom poražen, ovoga puta s čak 4-0. 

16.09.2018., Rijeka, Stadion Rujevica - Hrvatski telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Rijeka - NK Osijek. Trener Osijeka Zoran Zekic. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Sljedeće kolo na noge im stiže Milsami-Orhei. Možda nova prilika za povećanje novog rekorda. 

Još jedan tiraspolski klub, Tiligul, ostvario je osam pobjeda u nizu u jednoj sezoni domaćeg natjecanja. U usporedbi s gradskim rivalom, osam pobjeda je Sheriff zaredao u sezoni 2008./2009.

Što se europskih nastupa tiče, Zekića i njegov Sheriff je u Ligi prvaka zaustavio Qarabag Agdam 2-1, nakon što su svladali Folu Esch 2-0, dok je u Europskoj ligi u lutriji penala više sreće imao irski Dundalk.

Podsjetimo, Zekiću je ovo drugi mandat na klupi tiraspolskog Sheriffa. Još 2014. napredovao je od druge do klupe prve momčadi, a onda od jeseni 2015. preuzeo matični NK Osijek u kojemu se zdržao sve do travnja prošle godine kada je dao ostavku koju je Uprava kluba prihvatila, a samo nekoliko tjedana kasnije vratio se u Moldaviju u kojoj mu ugovor traje do zime ove godine.

Koprivnica: Utakmica 14. kola HT Prve lige između Slaven Belupa i Osijeka 10.11.2018., Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, NK Slaven Belupa - NK Osijek. Trener Osijeka Zoran Zekic, Marin Pilj. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Ilustracija, Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
00:20 07.10.2020.

Bravo, kvalificirao se za ligu zadarski otoci i moga bi preuzeti Sv. Mihovila sa Ugljana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije