Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASMUS LAURITSEN

Sjajan stoper u Dinamu: 'Ovo je sada ostvarenje moga sna'

Foto: GNK Dinamo
1/3
02.10.2020.
u 20:56

Lauritsen će u veljači napuniti 25 godina, ove sezone je za švedski Norrkoping odigrao 31 utakmicu te zabio čak sedam golova uz pet asistencija što je raritetan podatak za jednog stopera

Danski stoper Rasmus Lauritsen novo je pojačanje zagrebačkog Dinama, potvrdio je hrvatski prvak na svojim službenim stranicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo počeo s pripremama

Lauritsen će u veljači napuniti 25 godina, ove sezone je za švedski Norrkoping odigrao 31 utakmicu te zabio čak sedam golova uz pet asistencija što je raritetan podatak za jednog stopera.

"Ovo je velik dan za mene. Znao sam i prije dolaska da je Dinamo velik i istaknut klub, a to se i potvrdilo kada sam stigao. Postati igrač Dinama sjajna je prilika za mene i ostvarenje sna. Iskoristit ću priliku koju sam dobio odmah od prvog dana. Kao svaki nogometaš pratim Ligu prvaka, vidio sam neke od utakmica Dinama u Ligi prvaka. Jučer sam pogledao bitnu utakmicu play-offa Europa lige i drago mi je što je klub izborio mjesto u grupnoj fazi natjecanja", rekao je Lauritsen za Dinamovu službenu stranicu.

 Dinamo je Norrkopingu za stopera platio 1,6 milijuna eura, pišu švedski mediji.  

Foto: GNK Dinamo

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar GeniKameni
GeniKameni
01:15 03.10.2020.

U najboljim godinama. Ako je dobar i u obrani kao sto je u napadu, onda je to upravo ono sto Dinamu treba jer previse golova primaju iz prekida. A ako se doista pokaze dobrim, Dinamo ga jos jednom moze prodati...

BE
Beskucnik
21:11 02.10.2020.

Malo prestar za talenta , a i klub iz kojeg dolazi nije bas neka klasa , ako su ovo maminjosi uboli , svaka cast , pogodili su sa Dilaverom Orsicem (iz koreje ga doveli) , Petkovicem Kadziorom Moharamijem , Uzinijrm ...pa valjad znaju sta rade ,

FR
freeshooter
14:30 03.10.2020.

Velkommen til Dynamo Zagreb!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije