Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLJUVAO

Hrvatski hit-trener neugodno iznenadio izjavama o HNL-u

Ivan Leko Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
11.05.2018.
u 23:37

- Sve manje i manje pratim hrvatsku ligu jer je nažalost postaje sve dosadnija i dosadnija umjesto da postane sve bolja i bolja

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Leko na početku je trenerskog puta, ali radi velike stvari u Clubu Bruggeu. Njegov je klub vodeća momčad u Belgiji, u zadnja dva kola prvenstva ulazi s četiri boda prednosti i na najboljem je putu da osvoji naslov prvaka.

- Ništa još nije gotovo, sad idemo u Liege, to nam je utakmica sezone! Standard je najbolja momčad doigravanja, mi smo najbolja momčad kad se gleda cijela sezona pa je ovaj naš susret kao finale prije finala - rekao je Leko za RTL.

Leko je nakon poraza od Anderlechta poludio na suce.

- To je prvi poraz nakon dvije godine i nakon strašno velike polemike u Belgiji jer smo jako oštećeni za dvije velike pogreške, što se ne smije dogoditi u nogometu, pogotovo video sudac - on im dovoljno vremena, može 5, 6 puta pogledati situaciju - rekao je Leko.

Nekadašnji nogometaš Hajduka osvrnuo se zatim na HNL koji ga previše ne zanima.

- Ja sve manje i manje pratim hrvatsku ligu jer je nažalost postaje sve dosadnija i dosadnija umjesto da postane sve bolja i bolja - zaključio je Leko.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
07:42 12.05.2018.

Neće dugo! Još jedan poraz i cipela, a onda će dobra biti i Druga HNL!

ZW
zweistein
08:10 12.05.2018.

'ko je ovaj buzdovan????

Avatar mlijeko
mlijeko
02:14 12.05.2018.

U doigravanju ostvari je prošlo kolo prvu pobjedu nakon 8 kola. Prednost od 14 bodova je samo tako prosuo. Ima 4 boda više od Standarda koji je u super formi a ide ovaj vikend Standardu na njegov teren. Ako izgubi lako bi mogao ostati bez titule. Neka brine svoje brige..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije