Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Hrvatski reprezentativac zabio dva dana nakon dolaska u novi klub

Matej Mitrović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.01.2018.
u 22:46

Mitrović je ušao u igru u 46. minuti. Drugi hrvatski nogometaš u redovima Bruggea, Ivan Tomečak nije ulazio u igru. Za Standard je cijeli susret igrao Duije Čop

U prvom susretu polufinala belgijskog nogometnog Kupa Standard je u Liegeu pobijedio Club Brugge 4:1, a za goste je pogodak postigao hrvatski nogometaš Matej Mitrović.

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Renaud Emond (19, 25, 54), a pogodak za domaćine zabio je i Edmilson Junior u 57. minuti.

Pogodak nade za Brugge uoči uzvrata, koji je je osmog veljače, zabio je Mitrović u 82. minuti.

Mitrović je u redove vodeće momčadi belgijskog prvenstva, koju vodi Ivan Leko, stigao prije dva dana na posudbu iz Bešiktaša i u svom prvom nastupu upisao se među strijelce. Mitrović je ušao u igru u 46. minuti. Drugi hrvatski nogometaš u redovima Bruggea, Ivan Tomečak nije ulazio u igru. Za Standard je cijeli susret igrao Duje Čop.  U drugom polufinalnom paru Kortrijk je u utorak pobijedio Genk 3-2, a uzvrat je šestog veljače.

Matej Mitrović
1/11

U prvom susretu polufinala talijanskog nogometnog Kupa Milan i Lazio su na San Siru odigrali bez pogodaka. Uzvratni susret je 28. veljače na Olimpicu.

Bila je to skromna nogometna predstava bez previše prilika, a najbolju je imao Milan u 75. minuti, no Hakan Calhanoglu je sa sedam-osam metara prebacio prazna vrata suparničkog gola.

Za Milan je do 83. minute igrao hrvatski napadač Nikola Kalinić. Kod gostiju Ivan Vargić je sjedio na klupi. 

U drugom polufinalnom paru nogometaši Juventusa su u utorak kao gosti u Bergamu svladali Atalantu sa 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Gonzalo Higuain već u 3. minuti. Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić igrao je čitavu utakmicu za Juventus.

Finale će se igrati u Rimu 9. svibnja.

U prvom susretu polufinala španjolskog nogometnog Kupa Leganes i Sevilla su odigrali 1:1.

Gosti su poveli u 21. minuti golom Luisa Muriela, a izjednačio je Dimitrios Siovas u 56. minuti.

Uzvrat je sedmog veljače u Sevilli.

U drugom polufinalnom paru u četvrtak se na Camp Nou sastaju Barcelona i Valencia, a uzvrat je na Mestalli osmog veljače.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:38 03.02.2018.

Mitrovic HR reprezentativac? Kad? Gdje? Kod Cacica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije