Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljna priča

Hrvatski biser postaje najskuplji vatreni u povijesti? Lovro Majer na korak do giganta

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila
Goran Stanzl/PIXSELL
23.01.2023.
u 15:11

Bivši dragulj Dinama nikad je bliže odlaska iz Rennesa. niz klubova ga želi dovesti

Odlazak 25-godišnjeg hrvatskog čarobnjaka Lovre Majera sve je ozbilnija priča u sportskim rubrikama europskih medija, za očekivati je da se Zagrepčanin sprema za transfer karijere. Francuski mediji Media Foot i Jeunes Footeux javljaju je da je prvak Paris Saint Germain ozbiljno zagrijan za našeg playmakera nakon što je sjajno odigrao dvoboju protiv Rennesa. 

S druge strane, Tottenham i Manchester United jer vjeruju kako je Majer nasljednik Luke Modrića.

- Rennesov strateg očekuje od Majera da se nametne kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Europi. Manchester United i Tottenham to shvaćaju. U engleskim klubovima uvjereni su da je Majer dostojan nasljednik Luke Modrića i zato su poslali svoje skaute - piše Footeux

 

 

Španjolski dnevnik El Nacional tvrdi da se dva gradska rivala Real i Atletico bore za dovođenje brončanog vatrenog u španjolsku prijestolnicu. Navodi se kako se očekuje da će odšteta biti 65 milijuna eura čime bi Lovro postao najskuplji Hrvat u povijesti, do sada to mjesto drži Mateo Kovačić kada je za 45 milijuna eura Real zamijenio Chelseajem. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:07 24.01.2023.

nije tocno da je bio dobar protiv Paris Saint geramaina , Lovro stagnira nije standardan u ekipi Rennesa , mora brze da se krece , cesto pada , malo vise radosti u igri bi mu dobro doslo ,nema dribling ,, u oduzimanju lopte je dobar , pas isto tako ali malo ide u napad i otvara prostor .... nadajmo se boljem , tim vise jer je otvorio svoj nastup u francuskoj briljantno ali nije bilo nastavka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije