Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Hrvatska umalo na 
SP-u iznenadila Koreju

Andrej Gaćina
Sanjin Strukic/Pixsell
29.02.2016.
u 00:30

Stolnotenisačice su u 1. kolu divizije II pobijedile Portoriko sa 3:2.

Hrvatski stolnotenisači umalo su napravili veliko iznenađenje u prvom kolu na Svjetskom ekipnom prvenstvu u Kuala Lumpuru. Korenićevi izabranici izgubili su od Južne Koreje s 2:3. Šteta jer pobjedama Andreja Gaćine nad Jungom (3:1) i Zorana Primorca nad Jooom (3:0) vodili smo sa 2:1.

Nažalost, Ruiwu Tan izgubio je oba svoja meča, prvo od Leeja (1:3), a potom u odlučujućem petom susretu od Junga (1:3). Kod 2:1 za nas Gaćina je izgubio od Leeja (2:3). Stolnotenisačice su u 1. kolu divizije II pobijedile Portoriko sa 3:2.

Komentara 1

UV
uvijekupravu
07:43 29.02.2016.

Ajmooooooooool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije