Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska odbojka

Hrvatska bez pobjede nakon prvog turnira Lige nacija, lov na bodove nastavljamo u Brazilu

Varaždin: Final Four Zlatne lige za odbojkašice, utakmica Hrvatska - Španjolska
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
04.06.2023.
u 23:55

Na vrhu su sa sve četiri pobjede Brazil, Poljska, Kina i Turska. Sljedeći turnir igramo u Brazilu od 13. do 18. lipnja.

Odbojkašice Hrvatske u Ligi nacija upisale su i četvrti poraz, u nedjelju ih je s 3:0 (26:24, 25:16, 25:8) pobijedio Brazil. Najviše bodova za Hrvatsku osvojile su Andrea Mihaljević (14 bodova) i kapetanica Martina Šamadan (11).

– Što se tiče rezultata, nismo postigli očekivani cilj, a to je barem jedna pobjeda. U određenim trenucima pokazali smo protiv svakog od četiri suparnika s kojima smo igrali na prvom turniru u japanskoj Nagoyi da možemo biti ravnopravni. Posebno mi je žao susreta protiv Njemačke gdje smo dva seta izgubili na razliku. U zadnjem setu protiv Brazila vidio se umor. Većina nas nije navikla da u pet dana odigramo četiri utakmice na ovako visokom nivou – rekla je Andrea Mihaljević, igračica Hrvatske.

Hrvatska je u Nagoyi izgubila sve četiri utakmice i to bez dobivenog seta. Redom smo gubili od Bugarske, Njemačke, Japana i Brazila. No, nismo jedina reprezentacija bez pobjede. Bez bodova su još Južna Koreja i Nizozemska, dok po jednu pobjedu imaju Italija, Srbija, Kanada i Bugarska,. Na vrhu su sa sve četiri pobjede Brazil, Poljska, Kina i Turska. Sljedeći turnir igramo u Brazilu od 13. do 18. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije