Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Hrvatske odbojkašice ponovo poražene: Japanke su bile prejake

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u odbojci, Hrvatska - Rumunjska
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
02.06.2023.
u 16:27

Hrvatskoj je ovo treći poraz, u prvoj utakmici izgubila je od Bugarske, a u drugoj od Njemačke, i trenutačno je predzadnja na ljestvici bez bodova. U nedjelju hrvatske odbojkašice čeka ogled protiv Brazilki

Hrvatske odbojkašice doživjele su i treći poraz u Ligi nacija, u petak su ih u Nagoyi u trećoj utakmici skupine 2 sa 3-0 pobijedile Japanke (25-17, 25-19, 25-20).

 Najbolja u redovima hrvatske reprezentacije bila je Dijana Karatović s deset bodova, dok je Andrea Mihaljević skupila osam. Kod Japanki najbolja je bila Nishina Sorona sa 18 bodova, a pratila ju je Hayashi Kotona sa 12. 

GALERIJA Zadar nakon drame svladao Split, blizu je naslova prvaka Hrvatske

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u odbojci, Hrvatska - Rumunjska
1/8

    
Hrvatskoj je ovo treći poraz, u prvoj utakmici izgubila je od Bugarske, a u drugoj od Njemačke, i trenutačno je predzadnja na ljestvici bez bodova. U nedjelju hrvatske odbojkašice čeka ogled protiv Brazilki. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije