Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Horvat srebrni motkaš na juniorskom SP-u

Skok s motkom
AFP
12.07.2012.
u 23:54

- Rezultat je mogao biti bolji, ali sam sretan zbog medalje. Imao sam puno skokova do srebra (op.p. 13) i mislio sam da na kraju neću izdržati

Osječki atletičar Ivan Horvat osvoio je srebrnu medalju na svjetskom juniorskom prvenstvu u skoku s motkom koje se održava u Barceloni. Horvat je s motkom preskočio prreko 5,55 metara, baš kao i prvoplasirani Thiago Da Silva ali je Brazilac imao manje pokušaja na nižim visinama.

 - Rezultat je mogao biti bolji, ali sam sretan zbog medalje. Imao sam puno skokova do srebra (op.p. 13) i mislio sam da na kraju neću izdržati - istaknuo je Horvat.

U Barcelonu je došao kao jedan od favorita za medalju.

 - Došao sam na ovo prvenstvo totalno opušteno, nisam imao nimalo treme - istaknuo je.

Horvat će nastupiti i na olimpijskim igrama u Londonu.

 - U Londonu želim pokupiti što više iskustva i što više autograma, a poslije ću valjda uhvatiti sedam dana  mora - zaključio je Horvat.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cat
Cat
09:05 13.07.2012.

Horvatu i treneru čestitke,želim im puno uspjeha na OI. A vama u večernjem, pokrivajte malo više natjecanja pa i nacionalna, žalosno je se sportaši primjete tek kad donesu madalju s nekog inozemnog natjecanja dok nacionalna bilo juniorska ili seniorska nisuu ni spomenuta. O vašem pisanju ovisi i zainteresiranost potencijalnih sponzora klubovima. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije