Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz PPD Zagreba

Očigledno više nema kemije između igrača i trenera Vujovića

PPD Zagreb
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/10
15.10.2016.
u 22:14

Ova utakmica pokazala je da plinari nisu ni blizu izlaska iz krize. Četiri poraza za redom u jednom natjecanju hrvatski prvak nije odavno imao

Rukometaši PPD Zagreba upisali su i četvrti poraz u nizu ove sezone u elitnoj skupini Lige prvaka. Nakon Pick Szegeda bodove su i Arene odnijeli i rukometaši bjeloruskog Meškova (22:27). I to lakše od očekivanog. 

Cijelu utakmicu gosti su vodili, imali su kontrolu rezultata, a jedina prava prilika domaćima se ukazala kada je Marković pohitao u kontru za smanjenje vodstva an samo jedna razlike. No, pogodio je vratnicu i odmah nakon tog promašaja gosti su postigli dva pogotka u nizu i otišli na nedostižnih pet razlike (19:24).

Ova utakmica pokazala je da plinari nisu ni blizu izlaska iz krize. Četiri poraza za redom u jednom natjecanju hrvatski prvak nije odavno imao. Očigledno više nema kemije između trenera Veselina Vujovića i igrača. Kao da ga ne slušaju, kao da ga ne doživljavaju pa na utakmici rade pogreške koje se mogu vidjeti još samo na kadetskih utakmicama. 

Poznavajući Vujovića pitanje je trenutka kada će se zahvaliti ljudima iz kluba. Pokušalo se protekli tjedan sve, nakon poraza u Kristianstadu. Čelnici kluba dugo s razgovarali sa Vujovićem, pa su dugo razgovarali sa igračima. No, umjesto da su se igrači "probudili" oni su nastavili spavanje.

Pitanje je kada će se trgnuti, da li je moguće da i oni čekaju novog trenera. I kada ćemo konačno moći na utakmici zapjevušiti – "Kad se male ruke slože".  Jer sloge kod zagrebaša nema. I to od početka sezone.

Da li je ovim porazom završena priča oko plasmana u osminu finala Lige prvaka? Nije i ne smije biti. Bez obzira na sve ove silne poraze još se ima puno igrati, a PPD Zagreb može na kraju biti ispred Pivovarne Laško i Kristianstada koji imaju samo dva boda više.

- Neću se predati sve dok postoji minimum šansi... - rekao je trener Veselin Vujović.

Ne treba zaboraviti da će PPD Zagreb u drugom dijelu sezone biti jači za Domagoja Pavlovića, s bit će jači i za spremnijeg Luku Šebetića, a valjda će i Stipe Mandalinić početi igrati onako kako se od njega očekuje. Možda dođu i neka nova pojačanja...

– Ne bih se iznenadio da trener ode, ali ne bih to volio. Nije zaslužio da ode na ovakav način, pogotovo nakon dvije sjajne sezone koje je odradio. Nažalost, nismo na nivou kao lani, nemamo borbenost, ulazimo sa strahom koji je sa svakim porazom još veći – rekao je Zlatko Horvat, kapetan momčadi.

Prvi put smo u Zagrebu vidjeli da su suci dodijeli plave kartone koji su nakon naguravanja dobili Kontrec i Babičev. Plavi karton znači da sljedeće kolo neće moći igrati.

- Očekivali smo pobjedu, poslije tri loše utakmice Zagreba u Ligi prvaka. U gostima uvijek lošije igramo nego u gostima. Ove godine očekujemo pravi iskorak - rekao je Ivan Pešić, vratar Meškova.

- Ne ide, ne znam. Prvi put ne znam što bih rekao poslije utakmice. Otvorili smo loše, očito je nervoza i pritisak. Samopouzdanje nam je na nuli, u minusu. Kočnica je u svima., Nikako da spustimo tu ručnu. Krenemo se vraćati, pa svaki put napravimo glupost. Poljuljani smo od ranije.  Ne znam što nam sada slijedi... Teško ćemo se dignuti. Sada slijedi Vardar, a sada kada su nam pustili krv, svi su to namirisali. Pali smo skroz. Ne znam kako ćemo se dići - izjavio je Vori.

Komentara 4

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:02 16.10.2016.

Nije problem u Vujovicu nego u rosteru igraca, odnosno u novcu. Tko hoce igrati ovo natjecanje treba imati budget od desetak milijuna eura. Ne mogu isluzeni kadrovi, Vori ili Valcici biti nositelji igre. Sve sto je dobro su prodali ili je otislo iz kluba, zato ovi rezultati nisu iznenadjenje.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:03 15.10.2016.

do prije misec dana vujović je bio heroj i genijalac koji je trebao biti izbornik reprezentacije umisto babića, a sada ništa više ne vrijedi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije