Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda na terenu

Heroj kluba: Branič brzom reakcijom spasio život suigraču

Sebastian Coates
Foto: Twitter/Screenshot
1/3
10.10.2018.
u 08:29

Na kraju prvog poluvremena Sportingov čuvar mreže Romain Salin sudario se s vratnicom i ostao nepomično ležati na terenu

Sportingov branič Sebastian Coates postao je heroj kluba. Naime, bivši je Liverpoolov igrač, na gostovanju u 7. kolu portugalske lige kod Portimonensea, gdje je njegova momčad izgubila s 2:4, spasio život svom vrataru.

Na kraju prvog poluvremena Sportingov čuvar mreže Romain Salin sudario se s vratnicom i ostao nepomično ležati na terenu.

Coates je prvi dotrčao do francuskog vratara te mu izvadio jezik kako se ne bi ugušio. Nakon toga je zamahnuo rukom prema klupi pokazujući kako suigrač treba liječničku pomoć.

Nezgoda se dogodila u trenutku kada je Salin pokušao obraniti udarac Nakajime. Francuz je morao izaći iz igre, a zamijenio ga je pričuvni vratar Renan Ribeiro. 

Sporting je ovim porazom pao na peto mjesto te ima 13 bodova, dok je Portimonense 13. sa sedam bodova

>> Pogledajte video: Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije