Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVODNEVNI IZLET

Hajdukovci otišli na putovanje uoči derbija. Posjetili su mjesto gdje je započela povijest kluba

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
27.03.2024.
u 14:45

Bijeli su u poprilično nezavidnoj situaciji obzirom da prvoplasirana momčad prvenstva u idućem kolu igra protiv Rudeša i najizgledniji ishod je osvajanje tri boda. S druge strane, Dinamo ima zaostalu utakmicu protiv Varaždina iz koje bi vrlo izgledno mogao izaći kao pobjednik

Momčad Hajduka bila je na dvodnevnom izletu u Pragu. Tamo su odletjeli u subotu popodne i vratili se u nedjelju. Zajedno sa stručnim stožerom posjetili su pivnicu Flek u kojoj je skupina splitskih studenata osnovala Hajduk. Putovanje je zamišljeno kao team building uoči velikih utakmica koje ih čekaju, a kojih im svakako ne nedostaje.

Pred njima su dva derbija s Dinamom. Prvi će igrati u subotu (30. ožujka) od 19.30. Ova se utakmica igra u sklopu 28. kola Hrvatske nogometne lige. Niti tjedan dana kasnije, u srijedu (3. travnja) od 19.00 sati igrat će polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Obje će se utakmice igrati pred punim tribinama Poljuda.

VIDEO 'Hvala na fantastičnih 10 dana. Odjednom se promijenila cijela priča, ali nitko nije rekao ni riječ'

Nije to sve za bijele. Već ih u nedjelju 7. travnja čeka gostovanje u Jadranskom derbiju na Rujevici. Utakmica je na rasporedu od 19.30. Dakle, predstojeće utakmice mogle bi biti ključne u borbi za naslov prvaka Hrvatske kojem se momčad s Poljuda nada već gotovo dva desetljeća. Trenutno se nalaze na drugome mjestu prvenstvene ljestvice s 55 bodova. Rijeka ima četiri boda više, a Dinamo bod manje.

VEZANI ČLANCI:

U poprilično su nezavidnoj situaciji obzirom da prvoplasirana momčad prvenstva u idućem kolu igra protiv Rudeša i najizgledniji ishod je osvajanje tri boda. S druge strane, Dinamo ima zaostalu utakmicu protiv Varaždina iz koje bi vrlo izgledno mogao izaći kao pobjednik. To znači da bi u slučaju poraza Hajduk pao na treće mjesto i vjerojatno ostao sedam bodova iza Rijeke, a u slučaju remija šest. Ipak, Dinamo također može puno dobiti od pobjede i vjerojatnije je da će ovoga puta nastojati uhvatiti sve bodova.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika
Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/45

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
19:39 27.03.2024.

Ak su išli gdi je započela povijest kluba znaći da su bili u Surdulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije