Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER G, LAKE LOUISE

Gips složio stazu, a Ivica ostao bez bodova

Ivica Kostelić
Reuters
27.11.2011.
u 20:25

Kostelići i dalje pišu povijest. Tata Ante je u kanadskom Lake Louiseu prvi puta u Hrvata postavio jednu brzu utrku svjetskog skijaškog kupa, no sinu Ivici nije se to puno isplatilo.

Utrku je završio na diobi 40. mjesta zajedno s Didierom Defagom. Obojica su za pobjednikom Akselom Lundom Svindalom kasnili 2.50 sekunde.

Ivica se nije spustio kako bi želio, imao je dva velika zaostatka na gornjem dijelu staze, a kasnije je to bilo nemoguće nadoknaditi. Nažalost, prvi "bonus" nije uspio iskoristiti.

- Krivi su uvjeti na stazi, vjetar je puhao, a mijenjali su se od jednog do drugog skijaša. To je direktno utjecalo na rezultat. Istina, nisam zadovoljan ni sa materijalom.

Spomenimo i nastup Natka Zrnčića-Dima koji je utrku završio na 45. mjestu s zaostatkom od 2.66 sekunde. Sjajan na gornjem dijelu, gdje je parirao najboljima, na dnu je upao u duboki snijeg i izgubio dragocjene sekunde.

Dodajmo kako je Sofija Novoselić nastupila na slalomu u Aspenu, ali nije uspjela izboriti drugu vožnju, imala je zaostatak od skoro šest sekundi za Marlies Schield.

Komentara 1

SA
sargu123
22:04 27.11.2011.

Ivice, Janica je jako pametnu stvar napravila. Ugledaj se u mlađu sestru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije