Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava u nedjelju

Futsal Dinamo ostvario veliki uspjeh!

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.06.2015.
u 22:56

Futsal Dinamu bila je peta pobjeda u petoj utakmici doigravanja, imaju 15 bodova te su i teoretski su osigurali izravan plasman u prvu ligu.

Futsal Dinamo slavio je u Vinkovcima kod Aurelije s 3:2 i osigurao plasman u 1. HMNL. Dinamo je tako nakon samo godinu dana izborio ulazak među najbolje momčadi.

Futsal Dinamu bila je peta pobjeda u petoj utakmici doigravanja, imaju 15 bodova te su i teoretski osigurali izravan plasman u prvu ligu.

U nedjelju je stoga uoči utakmice protiv Potpićana organizirana proslava naslova prvaka. Navijači će se naći ispred Cibonine dvorane u 17.30 i u korteu ići do Doma sportova gdje je organizirano druženje navijača prije i poslije utakmice koja je na rasporedu u 19.30.

>> Dinamova petarda Crnici, još ga bod dijeli od Prve lige

Komentara 26

GM
Gusta magla
00:28 04.06.2015.

Jos da je negdje vidjeti troskove i prihode pa i ko to sve placa.....mnogi bi se iznenadili.Nepase im Mamic, ali im pase SDP.Sad nakon svega smijesno zvuci ona narodna - BBB za HDZ.

ZO
zoom
09:02 04.06.2015.

nevjerojatno koliko se piše o nekakvom futsal klubu?! očito novinar ima svoj interes u ovome

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
14:27 06.06.2015.

Ljudi, naviknite se na ove placene mamiceve ovce. Dokaz koliko je dobar nas projekt, project naseg Dinama, je to koliko jala izlazi iz tih ljudi. Samo naprijed Dinamo! U nedjelju svi u Dvojku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije