Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Freiburg pobijedio Borussiju (M), remi Valladolida i Espanyola

Freiburg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
26.10.2018.
u 23:32

Hrvatski veznjak Franko Andrijašević odigrao je čitavu utakmicu za Gent koji je u susretu 12. kola belgijskog nogometnog prvenstva kao domaćin svladao Charleroi s 2-1

U prvoj utakmici 9. kola njemačkog nogometnog prvenstva Freiburg je svladao Borussiju iz Mönchengladbacha s 3-1 (1-1).

Strijelci za domaće bili su Petersen (1-11m), Waldschmidt (57) i Hoeler (90+4), dok je jedini pogodak za goste postigao Hazard (20-11m).

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Freiburg je s nova tri boda stigao na osmo mjesto sa 12 bodova, dok je Borussia ostala druga sa 17 bodova, tri manje od vodećeg imenjaka iz Dortmunda.

Nogometaši Espanyola bili su nadomak izbijanja na vrh ljestvice španjolskog prvenstva jer su sve do sudačke nadoknade dvoboja 10. kola Primere protiv Valladolida imali prednost od 1-0, no tada su domaći pogotkom iz slobodnog udarca spasili bod i onemogućili Espanyolu da preskoči gradskog rivala Barcelonu.

Espanyol je poveo preko Borje Iglesiasa (20) da bi Verde (90+1) iz slobodnog udarca donio izjednačenje.

Drugi Espanyol sada ima 18 bodova, kao i vodeća Barcelona koju u nedjelju očekuje EL Clasico protiv Real Madrida na Camp Nou, dok se šesti Valladolid bodovno izjednačio s četvrtom Sevillom i petim Atleticom iz Madrida, svi oni imaju po 16 bodova. Treći je Alaves sa 17 bodova, dok je Real tek sedmi s 14.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

U prvoj utakmici 11. kola francuskog nogometnog prvenstva Nimes i Saint-Etienne su igrali 1-1 (0-1).

Goste je u vodstvo doveo Cabella (1), a izjednačio je Alioui (74).

Saint-Etienne je šesti sa 17 bodova, a Nimes je na 13. mjestu s 11. Na vrhu je Paris SG s 30 bodova, osam manje ima drugi Lille.

Hrvatski veznjak Franko Andrijašević odigrao je čitavu utakmicu za Gent koji je u susretu 12. kola belgijskog nogometnog prvenstva kao domaćin svladao Charleroi s 2-1 (1-1), dok prvi vratar hrvatske reprezentacije Lovre Kalinić nije konkurirao za nastup u sastavu Genta.

Ovom pobjedom Gent je skočio na peto mjesto ljestvice s 20 bodova dok ej Charleroi osmi s 14 bodova.

Na vrhu je Genk s 29 bodova, tri manje ima drugi Club Brugge, a šest manje treći Anderlecht. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije