Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimili video

Internet gori! Lovren i Vrsaljko pričaju o Messiju i šipku, cijepanju drva...

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
26.10.2018.
u 19:16

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko dobri su prijatelji, a to su i potvrdili u novom video uratku koji su nedavno snimili

Vatreni su se iz Rusije vratili sa svjetskim srebrom, a navijači su im u Hrvatskoj priredili veličanstven doček. Već na prvenstvu se osjetilo kako u reprezentaciji vlada sjajno ozračje i kako su postali sjajna družina. 

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko dobri su prijatelji, a to su i potvrdili u novom video uratku koji su nedavno snimili. Liverpoolov stoper je na Instagramu nazvao Šimu te su uživo razgovarali o Messiju i šipku, te kako je Dejan cijepao drva u kući. Najavili su uskoro da će snimiti novi video.

Igrači su često na svojim društvenim mrežama objavljivali postove i videa koji su uglavnom bili šaljivi, a glavni zafrkant je upravo bio Lovren.

Još se sjećamo njegovog posta nakon trijumfa nad Dancima i plasmana u četvrtfinale SP-a: 'Ono kad te mama pozove da dođeš s prijateljima na palačinke s nutellom'.

Dejan Lovren je tijekom ljeta snimio nekoliko videa, a posebno dojmljiv bio je onaj kada je iz mora dalekozorom tražio Šimu Vrsaljka.

Komentara 5

EX
Exar89
19:34 26.10.2018.

Internet gori! Hahahahaaa

MI
mica1111
19:44 26.10.2018.

...ovde zafrkancija,ispod osmrtnica...ovi koji slažu vijesti stvarno imaju pameti.

CH
che99
19:49 26.10.2018.

ovo je neugodno za gledati.... svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije