Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastičan prizor

FOTO Završava se Osijekova 'bombonjera': Hrvatska ima prvi potpuno natkriveni stadion u povijesti

Facebook / NK Osijek fans
27.01.2023.
u 17:51

Radovi na osječkoj ljepotici ulaze u sami finiš, nove fotografije otkrivaju kako se radi o fenomenalnom zdanju

Novi Osijekov stadion na Pampasu je pred završetkom, prve prognoze govore da će tijekom mjeseca travnja biti u uporabnom stanju, a iz kluba očekuju kako će se odigrati dvije ili tri utakmice do kraja sezone. Ime novog stadiona zasada još nije poznato, ali za očekivati je da će se zvati po nekom sponzoru, kakva je praksa u klubovima diljem Europe

Na osječkim navijačkim stranicama poput NK Osijek fans osvanule su nove fotografije koje prikazuju kako je potpuno završeno natkrivanje novog doma bijelo-plavih. To je ujedno i prvi u potpunosti natkriven stadion u Hrvatskoj što daje jednu dodatnu novu dimenziju. 

Kapacitet Osijekovog stadiona bi trebao biti oko 13 tisuća gledatelja, sagrađen je po visokim kriterijima Uefe, a zasigurno će biti i novi dom hrvatske reprezentacije. Uostalom, jedan od glavnih ljudi slavonskog prvoligaša Vlado Čohar, najavio je za Slavonsku televiziju kako će se okrenuti pojačanjima nakon što se završi selidba na novo igralište. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 7

PA
papiribica
19:13 27.01.2023.

Zato milijunski Zagreb nema novca za stadion... Sjetimo se kako se neka Možemovka prvo okomila na Dinamove murale...

ZO
zoranos
09:45 28.01.2023.

Koji paradoks! Sad kad su pri kraju sa stadionim rasprodali su ekipu i postali prosječan HNL klub koji će se boriti za 4. ili 5. mjesto sa Varaždinom i Slavenom.

DU
Deleted user
00:01 28.01.2023.

Onda je i 20% zgrada u Zagrebu austrijsko 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije