Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak kapitalca

Ivica Ivušić napustio Osijek! Ovo su detalji transfera. Poznata je zamjena za brončanog iz Katara

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Luka Stanzl/PIXSELL
25.01.2023.
u 13:36

27-godišnji vatreni odlučio je napustiti Gradski vrt i pomalo iznenađujuće otišao na neočekivanu destinaciju

Hrvatski reprezentativni vratar Ivica Ivušić više neće braniti vrata i boje NK Osijeka nego će karijeru nastaviti na Cipru u tamošnjem prvoligašu Phafosu, potvrđeno je Večernjem listu iz kluba. Brončani vatreni dobio je dozvolu kluba da ode na liječničke preglede, propustio je momčadski trening i odletio za Cipar gdje bi sve trebao dogovoriti. 

Osijek će na ime transfera ponajboljeg golmana HNL-a navodno zaraditi oko dva milijuna eura uz bonuse te postotak od iduće prodaje.

15.10.2022., Osijek - SuperSport HNL, 13. kolo, NK Osijek - NK Istra 1961. Ivica Ivusic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ako se ostvare bonusi, ima šansu ući među najveće klupske transfere ikada jer je na četvrtom mjestu dojučerašnji suigrač Dion Drena Beljo kojeg je Augsburg platio tri milijuna eura no ukupna svota može ići do 6-7 milijuna eura. S druge strane, Ivušić je postao najskuplji igrač u povijesti Phafosa. Rekord je dosad držao senegalski veznjak Moustapha Name koji je ove sezone stigao u klub za 1.5 milijuna eura odštete.

Osijek je već u ovom prijelaznom roku prodao Diona Drena Belju u Augsburg te Laszla Kleinheislera u Panathinaikos. Ivušić je treći ključni igrač koji je napustio bijelo-plave, ali do ljeta neće biti nikakvih ulaznih transfera na Gradskom vrtu, odnosno Pampasu. Kako zamjena je već ranije predodređen Marko Malenica koji je bio u svojstvu drugog čuvara mreže. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
20:47 25.01.2023.

Otići u potpuno nepoznati klub s Cipra i ovako si uprskati karijeru. Tko će te iz ciparske lige zvati u reprezentaciju? Onda je bolje bilo otoći u Kinu ili na Bliski istok. Ni to nije više ozbiljan nogomet, ali barem pristojno plaćaju.

T2
Tomo_20
15:10 25.01.2023.

Majko mila ja ne kuzim zasto s konja na magarca???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije