Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Filip Zubčić uz Ivicu i Natka postao treći A reprezentativac

Filip Zubčić
Željko Lukunić/Pixsell
16.04.2013.
u 21:31

Određeni su sastavi skijaških reprezentacija za olimpijsku sezonu 2013/2014., no nije bilo značajnijih promjena

Na današnjoj sjednici Alpskog odbora Hrvatskog skijaškog saveza, određeni su sastavi reprezentacija (natjecatelji i treneri) za olimpijsku sezonu 2013/2014. S obzirom da se ulazi u olimpijsku sezonu za koju su se radili dugoročni planovi već prošlih sezona, nije bilo značajnijih promjena.

Novost je da je Filip Zubčić koji je prošle sezone postigao odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu i na utrkama Europskog kupa postao uz Ivicu i Natka treći A reprezentativac.

U olimpijskoj sezoni u sastav reprezentacija uključena su dva reprezentativca više u odnosu na prethodnu sezonu i to u sastav kadetske reprezentacije, iz koje najbolji natjecatelji Leona Popović i Luka Krsmanović prelaze u C (juniorsku) reprezentaciju.

Saša Tršinski prebačena je u trening grupu sa Sofijom Novoselić gdje će trener i dalje biti Jure Hafner, a pomoćni trener-serviser Mislav Samaržija, dosadašnji serviser Ivice Kostelića.

Još uvijek ima nekoliko otvorenih trenerskih i serviserskih pozicija među kojima su i serviseri Ivice Kostelića, a očekuje se da će te pozicije biti popunjene do kraja travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije