Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREBRNI OLIMPIJAC

Filip Ude dobio ključeve stana

Filip Ude
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
22.12.2009.
u 13:28

Danas je u Martanama u Čakovcu svečano otvorena nova POS-ova zgrada u kojoj je stan od Grada Čakovca i Međimurske županije kao nagradu za uspjeh dobio srebrni olimpijac gimnastičar Filip Ude.

- Stan je super! Trosobni je, ima 75 kvadrata i dvije etaže. O uređenju djevojka i ja još nismo razmišljali, imamo vremena - kazao je Filip kojemu je ključeve stana vrijednog više od 600.000 kuna uručio gradonačelnik Branko Šalamon. Na pitanje tko će mu kuhati, s obzirom na to da napušta stan u kojem je živio s mamom, rekao je da će se nekako snaći. I djevojka zna kuhati, dodao je. Zgrada je površine 1250 četvornih metara, ima 22 stana, a cijena je 1150 eura po četvornom metru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije