Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrače peče poraz

Bradarić: Puno pričamo u zadnje vrijeme, a na terenu malo radimo

Filip Bradarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
02.11.2017.
u 21:59

Nismo radili što smo se dogovorili, čitava momčad je podbacila, upali smo u mini krizu i trebamo se što prije iz nje iščupati - kaže Vešović

Momčad s Rujevice upala je u krizu. U 4. kolu Europske lige Rijeka je kod kuće doživjela težak poraz, izgubila je protiv bečke Austrije s 1:4. Igrači Rijeke bili su razočarani...

- Teško je pričati, težak je ovo poraz. Puno pričamo u zadnje vrijeme, a na terenu malo radimo. Doživjeli smo debakl, ovo je bila izuzetno loša utakmica. Moramo se dobro zamisliti. Loše smo izgledali, ja prvi i mislim da trebamo stvarno ozbiljno poraditi na nekim stvarima i ovo ne izgleda dobro - rekao je Filip Bradarić i dodao:

- Na treninzima to dobro izgleda, ali kad izađemo na teren... Uvukla se velika nervoza i samopouzdanje nije ni blizu kakvo je bilo. Trebamo više raditi i pokušati do kraja odraditi na najbolji način.

Filip Bradarić
1/24

Marko Vešović igrao je cijelu utakmicu.

- Austria nije bezazlena momčad, spremali smo se, ali to nismo pokazali na terenu. Primili smo naivno golove i taj crveni karton je poremetio našu igru. Podbacili smo, trebamo se pogledati u oči... Nismo radili što smo se dogovorili, čitava momčad je podbacila, upali smo u mini krizu i trebamo se što prije iz nje iščupati - rekao je Vešović pa ocijenio šanse Rijeke u nastavku sezone u Europi, ali i HNL-u:

- Dokle god postoji neka nada, treba odigrati pošteno i maksimalno. Ne treba odustajati pa ćemo vidjeti što će biti. Prvenstvo je dugo, ima se još igrati, mi se moramo popraviti.

Poraz od Austrije peče sve igrače Rijeke.

- Ovo jako boli, žao mi je. Dobro smo otvorili utakmicu, golove smo dobili nespretno... Dečki su htjeli, ali tako dođe. Zahvaljujem navijačima i ispričavam se za poraz. Zaredale su se te utakmice, lani je sve bilo prelijepo, možda smo sad u maloj krizi. Ovo su pravi dečki i izvući ćemo se iz ove krize na najbolji mogući način - rekao je Andrej Prskalo.

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
07:10 03.11.2017.

e dragi moj Bradaric ne mislite da bi bilo vrijeme da shvatite da niste vi krivi kaj ste bili prvaci nego Mamic koji vam je poklonil pravenstvo i kup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije