Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NA UDARU

Novi incident! Vatrenom pokušali provaliti u stan

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
02.11.2017.
u 19:04

Dok je Lovren gledao pobjedu Liverpoola 3:0 protiv Maribora, lopovi su razbili vrata, no vika jedne žene iz njegove kuće ih natjerala na bijeg

Dejan Lovren prolazi teško razdoblje. Nedavno je su mu navijači redsa na društvenim mrežama zbog lošijih igara prijetili smrću, a sada su lopovi pokušali provaliti u njegov dom u Liverpoolu.

Dok je Lovren gledao pobjedu Liverpoola 3:0 protiv Maribora, lopovi su razbili vrata, no vika jedne žene iz njegove kuće ih natjerala na bijeg, tvrdi Liverpool Echo. Nakon toga su se lopovi razbježali.

Dejan Lovren
1/7

Inače, Lovrenu ovo nije prvi susret s lopovima. Krajem ljeta provaljeno je u njegov stan u Zagrebu.

Hrvatski reprezentativac nije bio jedini igrač Liverpoola kojeg su u srijedu pokušali opljačkati, meta im je bio i Sadio Mane.

Komentara 2

CR
crodux
20:16 02.11.2017.

haha novi incident..koji naslov?

DU
Deleted user
19:59 02.11.2017.

Sustav alarma pod nadzorom! Halo! Kuc-kuc! Za ne povjerovati kako su ljudi škrti! Ako sam si to ja mogao priuštiti onda Lovren može platiti za cijeli neboder!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije