Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL

Kek progovorio o ostavci: Rijeka je u velikoj krizi, a odgovornost je moja

Rijeka - Austrija Beč
Foto: Reuters/Pixsell
1/14
02.11.2017.
u 21:09

- Rijeka je prvak države i nije dobro prezentirati se na ovakav način.

Rijeka je danas pretrpjela iznimno težak poraz, Austrija je u četvrtom kolu Europske lige na Rujevici slavila s 4:1.

- Žao mi je zbog navijača koji su bili podrška kakvu smo trebali. Na kraju smo odigrali preslabo i mogu samo čestitati Austriji - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Vidljivo je da je Rijeka u krizi, što se događa?

- To se i mi pitamo već mjesec dana. Teško je kad izgubiš na ovakav način. No, sigurno je da je Rijeka u dubokoj krizi i tu će trebati puno razgovara i analize. Rijeka je prvak države i nije dobro prezentirati se na ovakav način.

Rijeka - Austrija Beč
1/24

Kek nije htio previše komentirati igru svojih igrača.

- Ne bi bilo sada korektno da izvlačim pojedinca. Svi smo bili jednako slabi, sa mnom na čelu. Još jednom isprike navijačima. Sada nam je potrebna analiza, dobar razgovor i moramo povući neke poteze.

Nameće se i pitanje njegove odgovornosti. Kek je nakon poraza od Osijeka ponudio ostavku, no uprava kluba je nije prihvatila.

- Nemamo što debatirati o odgovornosti. Ja sam trener i kad se izgubi toliko puta ja sam prvi. Ali, sezona je još duga i treba igrače smiriti i vratiti ih.

Komentara 16

Avatar zagorac2
zagorac2
22:52 02.11.2017.

za sve kriv Mamic

Avatar mlijeko
mlijeko
21:32 02.11.2017.

Ako ode Kek biti će još gore...

DU
Deleted user
21:42 02.11.2017.

Sviđa mi se Kmek ali reka zaostaje 9 bodova od ovakvog očajnog dinama a šta da nije tako očajan ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije