Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE ZNA

Evo kad se igra polufinale Kupa: Poznat i termin ždrijeba, moguć najveći derbi, HNS uveo bitnu promjenu

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.02.2024.
u 21:31

U 'plesu kuglica' nema prepreka. Svatko može na svakog tako da su mogući svakakvi okršaji

Poznati su svi klubovi koji će sudjelovati u polufinalu ovosezonskog izdanja Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo, Hajduk, Rijeka i Lokomotiva odmjerit će snage kako bi se dobio novi pobjednik natjecanja za Rabuzinovo sunce.

No, procedura je dalje jasna, s jednom izmjenom u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Naime, polufinala se igraju na jednu utakmicu, a to bi se trebalo dogoditi 3. travnja. Novost je u tome što se ove sezone vraća finale na dvije utakmice, a ne kao u nekoliko proteklih godina, s jednom na neutralnom terenu.

Prošlosezonsko finale u kojem je Hajduk na riječkoj Rujevici dobio Šibenik izazvalo je brojne kontroverze, ali i navijačke nerede pa se HNS odlučio vratiti finale na dvije utakmice. Prva bi se trebala igrati 15., a druga pak 30. svibnja.

Ždrijeb polufinala Kupa bit će u ponedjeljak, 4. ožujka u pidne u prostorijama HNS-a. Tada će se znati tko će na koga u polufinalu, a u ždrijebu nema prepreka, svatko može na svakoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije