Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA U POLUFINALU

VIDEO Pogledajte golčinu kojom je Rijeka izborila polufinale. Vratar Rudeša je ostao nemoćan

Četvrtfinale SuperSport nogometnog kupa, Rudeš - Rijeka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
28.02.2024.
u 16:02

Igrač Rijeke je potegnuo s 30-ak metara. Lopta se odbila od prečke i otišla u mrežu. Do kraja susreta domaćini nisu uspjeli izvući izjednačenje. Posljednji četvrtfinalni susret je onaj Dinama i Gorice, na rasporedu od 18 sati

Nakon Lokomotive i Hajduk poznat je i treći polufinalist Hrvatskog kupa. Rijeka je u četvrtfinalnoj utakmici svladala Rudeš rezultatom 1:0 te tako nastavila borbu za novi trofej. Zagrebačkoj momčadi presudio je Niko Galešić sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca u 79. minuti. Snimku pogotka možete vidjeti OVDJE.

Tijekom čitavog susreta Rijeka je bila nešto dominantnija, no domaćini su se dobro branili i prijetili iz kontri. Prvo je poluvrijeme prošlo bez ozbiljnijih prilika.

GALERIJA Dinamo srušio Rijeku u nevjerojatnoj završnici derbija. Brodić zabio za velika tri boda plavih (1:0)

Četvrtfinale SuperSport nogometnog kupa, Rudeš - Rijeka
1/15

U drugom je poluvremenu izvrsno raspoloženi vratar Rudeša Matej Marković sprječavao lopte da dođu do njegove mreže. Istaknuo se obranama udaraca Franje Ivanovića i Tonija Fruka.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, protiv Galešića nije mogao. Igrač Rijeke je potegnuo s 30-ak metara. Lopta se odbila od prečke i otišla u mrežu. Do kraja susreta domaćini nisu uspjeli izvući izjednačenje. Posljednji četvrtfinalni susret je onaj Dinama i Gorice, na rasporedu od 18 sati.

VIDEO Marić otkrio tko ima pristup VAR snimkama zbog kojih je izbila velika afera u hrvatskom nogometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije