Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠETNJA GRADOM

Englezi ismijavaju Srbiju, pogledajte kakvu su fotografiju objavili iz susjedstva

Beograd ukrašen zastavama povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
30.11.2023.
u 10:01

Utakmica će se igrati u Bačkoj Topoli koja, prema onome što je objavljeno na društvenim mrežama, baš i nije ostavila dobar dojam na Engleze

Peto kolo grupne faze Uefa Europske lige donosi utakmicu predstavnika srbije TSC-a te engleskog velikana West Hama.

Dvije momčadi sastat će se danas u Bačkoj Topoli u sklopu skupine A u kojoj se srpski predstavnik zasad nalazi na začelju dok Englezi žele osvojiti prvo mjesto i osigurati izravni plasman u osminu finala ovog natjecanja.

Utakmica će se igrati na TSC Areni u Bačkoj Topoli koja, prema onome što je objavljeno na društvenim mrežama, baš i nije ostavila dobar dojam na Engleze. Inače je riječ o gradu koji broji 16.171 stanovnika.

Naime, West Ham je, po uobičajenoj proceduri, doputovao na gostovanje dan uoči utakmice, a šetajući se i vozeći se ovim gradićem na sjeveru Vojvodine, fotografirali su neke objekte čije fasade nisu u idealnom stanju.

Te fotografije su i objavili na službenom Twitter profilu kluba, a objava nije mogla proći bez pregršt komentara, što onih posprdnih, što onih uvrijeđenih. 

Podsjetimo, u prvom međusobnom dvoboju ovih momčad West Ham je u Londonu 21. rujna porazio TSC rezultatom 3:1.

 

 

Komentara 5

MA
majeltomoguce
11:38 30.11.2023.

Ajde, ajde ova kuća lijevo je u boljem stanju od stadiona u Maksimiru! To koliko smo se mi s tim stadionom osramotili u zadnjih 20 godine nije nitko nikad i neće nikad - u nogometnom svijetu!

Avatar Moodleen
Moodleen
13:24 30.11.2023.

A kaj je Vojvodina još u srbiji? Nebu dugo, ne ne.... Ima tam još i civiliziranih ljudi.

Avatar barba_barba
barba_barba
19:20 30.11.2023.

Još da objave par slika sa sjevera Engleske, ka malo zamagli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije