Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD ISTRAGOM

Engleska zvijezda od 50 milijuna eura mogla bi biti izbačena iz reprezentacije

UEFA Nations League - Group C - England v Germany
Foto: TONY OBRIEN/REUTERS
1/3
07.11.2022.
u 08:30

Napadač Brentforda i reprezentativac predmet je istrage Engleskog nogometnog saveza. Sumnja se da se kladio, što je igračima strogo zabranjeno na Otoku. Istražitelji su mu zaplijenili mobitel i pretresli stan, a sve se zbiva nekoliko tjedana uoči Mundijala...

Ivan Toney postao je glavna priča u engleskim medijima. Napadač Brentforda i engleski reprezentativac predmet je istrage engleskog nogometnog saveza zbog sumnji u klađenje, što je igračima strogo zabranjeno na Otoku. Toney je predao svoj mobitel istražiteljima koji su mu pretresli i stan.

Engleska zvijezda od 50 milijuna eura uvrštena je među igrače koje je Gareth Southgate odabrao za Svjetsko prvenstvo u Katru, unatoč činjenici da istražne radnje traju već nekoliko mjeseci. Prema izvorima na koje se pozivaju mediji na Otoku, Toney je iznimno zabrinut za rezultate istrage. 

20.09.2022, St Georges Park, Burton upon Trent, ENG, UEFA Nations League, England, Pressekonferenz, im Bild Ivan Toney // Ivan Toney during a press conference of England national team ahead of the forthcoming UEFA Nations League match. St Georges Park in Burton upon Trent, Great Britain on 2022/09/20. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Focus Images/ Andy Sumner *****ATTENTION - for AUT, GER, FRA, ITA, SUI, POL, CRO, SLO only***** Photo: EXPA/ Focus Images/ Andy Sumner/EXPA
Foto: EXPA/ Focus Images/ Andy Sumner

Jedan je izvor rekao: 

- Ivan nije glup, on zna da situacija ne izgleda dobro, iako inzistira da nije učinio ništa loše. Učinio je sve što se od njega tražilo, predao je svoj telefon, čak je razgovarao s istražiteljima u svom stanu. Već su kontaktirani neki od njegovih najbližih prijatelja. Ivan jednostavno ne želi da išta stane na put njegovom snu da igra za svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu...

Još nema konkretnih dokaza ni sugestija o bilo kakvoj Toneyevoj kriminalnoj aktivnosti ili da je pokušao namjestiti ishod bilo koje utakmice, pišu Englezi.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:31 07.11.2022.

Ja neznam tocno koliko Toney zaradjuje tjedno ali sigurno minimalno 20.000 eura neto sto bi svaki normalni hrvat bio vise nego zadovoljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije