Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosi love Europu

Drugo mjesto ili kup, svejedno je, 
u Europi svi kreću od 2. pretkola

'28.03.2013., Stadion u Maksimiru, Zagreb - 25. kolo MAXtv Prva liga: Lokomotiva - Inter Zapresic. Domagoj Antolic, Josip Filipovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
03.04.2013.
u 09:00

– Želimo sve, izboriti Europu kroz oba natjecanja, sigurno je sigurno – kaže trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Lokomotiva drži drugo mjesto u prvenstvu, poziciju koja vodi u drugo kolo kvalifikacija za Europsku ligu. No, put do tih kvalifikacija može izboriti i Hrvatskim kupom, u polufinalu je s Cibalijom.

– Želimo sve, izboriti Europu kroz oba natjecanja, sigurno je sigurno. Oba su nam natjecanja važna, a kako je prva na redu kup utakmica, ona nam je u ovom trenutku najvažnija – kaže trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Biti drugi ili ići u Europu kao pobjednik kupa, zapravo je isto, sve naše momčadi koje izbore izlazak u Europu igraju od drugog pretkola.

– Cibalia je vrlo nezgodna momčad, u posljednjih pet utakmica svima je stvarala probleme, ima odlične igrače. Moramo igrati agresivnije nego dosad jer će i teren biti težak za igranje. Moramo igrati kao da nam je to posljednja utakmica u životu – zaključio je Ivković. Igra se u Vinkovcima u 19 sati, a uzvrat je za dva tjedna u Maksimiru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije