Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNI PROBLEMI

Dominic Thiem se prehladio, upitan njegov nastup na Australian Openu

Reuters
20.12.2021.
u 18:28

- Igranje na Australian Openu je svakako cilj na startu nove godine. No, pričekat ću na konačnu odluku.

Austrijski tenisač Dominic Thiem, pobjednik US Opena prošle godine, nastavlja otkazivati turnire, a upitan je i njegov nastup na Australian Openu.

Thiem je trebao igrati na nedavnom ekshibicijskom turniru u Abu Dhabiju, ali je odustao jer je sam naveo kako nije dovoljno spreman za igranje na takvoj razini.

Podsjetimo kako je Thiem ozlijedio zglob zapešća još tijekom lipnja nakon čega je pauzirao od tenisa. Nakon što je otkazao nastup u Abu Dhabiju uslijedilo je i otkazivanje ATP Cupa koji će se održati u Sydneyju od 1. do 9. siječnja iduće godine. Razlog je prehlada.

- Prehladio sam se u Dubaiju. Nije u pitanju COVID-19, testovi su mi negativni, ali ne mogu trenirati, a kamoli nastupati na visokoj razini. S obzirom da fizički nisam u stanju kvalitetno odraditi sve mečeve koji slijede na ATP Cupu odlučio sam otkazati nastup. S obzirom na dugu stanku moram paziti na trenutak povratka - izjavio je austrijski tenisač.

Dakako, time je postao i upitan nastup na Australian Openu, iako je ranije sam Thiem najavio da će sigurno igrati u Melbourneu.

- Igranje na Australian Openu je svakako cilj na startu nove godine. No, pričekat ću na konačnu odluku. Donijet ću je na samom kraju ove kalendarske godine - rekao je 28-godišnji Thiem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije