Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Dobre vijesti za sve koji ne mogu na Poljud! HRT otkupio prava za uzvratni dvoboj Hajduka i Villarreala

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
17.08.2022.
u 15:29

Hajduk je posljednju prepreku prije ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige izborio nakon što je u dvije utakmice izbacio portugalsku Vitoriju Guimaraes. U prvoj utakmici u Splitu slavio je Hajduk s 3:1, a drugoj su Portugalci pobijedili s nedovoljnih 1:0.

Nakon što je Sportski program Hrvatske radiotelevizije (HRT) osigurao prava za prijenos prve utakmice play off-a UEFA-ine Konferencijske lige, Villareal – Hajduk, javljaju da su osigurana su prava i za uzvratnu utakmicu u Splitu za tjedan dana.

Hajduk je posljednju prepreku prije ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige izborio nakon što je u dvije utakmice izbacio portugalsku Vitoriju Guimaraes. U prvoj utakmici u Splitu slavio je Hajduk s 3:1, a drugoj su Portugalci pobijedili s nedovoljnih 1:0.

Villarreal je prošle sezone igrao u polufinalu Lige prvaka, gdje ga je pobijedio Liverpool. U španjolskom prvenstvu zauzeo je tek sedmo mjesto, čime je dobio pravo igranja u Konferencijskoj ligi, natjecanju pokrenutom prošle godine.

Tako će gledatelji Hrvatske televizije prvu utakmicu moći gledati sutra od 20.45 na Drugom programu Hrvatske televizije (HTV2). Uzvrat na Poljudu na rasporedu je za tjedan dana (četvrtak 25. kolovoza) u 21 sat koji će se također moći pratiti na HTV2.

>> Pogledajte atmosferu na Poljudu

Komentara 3

ZA
zagi101
15:43 17.08.2022.

boli me ona stvar tko je otkupio prava, da bog da izgubili, pun nam je kufer veličanja tog malog klubića

WO
Wolf63
10:23 18.08.2022.

too majstori,samo potvrđujete kako se mediji u Hrvatskoj odnose prema Dinamu i Hajduku.jedan nezanimljiv meč,trećerazrednog takmičenja otkupljujete,ali Dinamove utakmice ne.Jugosloveni HŽV.

DM
drago.miota
08:06 18.08.2022.

Dinamo koji igra ligu prvaka se nemože otkupiti a ovaj klubčić pod protektoratom Hns-a i Kustiča i srbski novina koji ih veličaju i koji igraju utješnu eu ligu mogu, eto što nam slijedi u prvenstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije