Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentativac Ekvadora

Villarreal oslabljen uoči susreta s Hajdukom, ostali bez člana prve postave

FILE PHOTO: Champions League - Quarter Final - First Leg - Villarreal v Bayern Munich
ALBERT GEA/REUTERS
17.08.2022.
u 12:30

Brighton je u srijedu priopćio da je Estupinan potpisao s njim ugovor na pet sezona, do 30. lipnja 2027. godine. Iako engleski prvoligaš nije otkrio financijske pojedinosti ugovora, mediji pišu da je ugovor vrijedan 17,8 milijuna eura.

Španjolski nogometni klub Villarreal prodao je lijevog beka Pervisa Estupinana (24) u engleski Brighton, dan uoči utakmice s Hajdukom u Konferencijskoj ligi.

Estupinan, reprezentativac Ekvadora, ovaj tjedan nije trenirao s Villarrealom a u subotu je bio ostao na klupi za pričuve u prvom kolu španjolskog prvenstva u kojem je u gostima pobijeđen Valladolid s 3:0.

Na lijevom beku je čitav susret odigrao Alfonso Pedraza (26), trenutno jedini igrač na toj poziciji.

Estupinan i Pedraza su se prošle sezone mijenjali u početnoj postavi Villlarreala pa su obojica upisala po 41 nastup.

Brighton je u srijedu priopćio da je Estupinan potpisao s njim ugovor na pet sezona, do 30. lipnja 2027. godine. Iako engleski prvoligaš nije otkrio financijske pojedinosti ugovora, mediji pišu da je ugovor vrijedan 17,8 milijuna eura.

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola za ulazak u Konferencijsku ligu. Uzvrat je tjedan dana kasnije u Splitu.

Villarreal, koji je 2021. godine osvojio Europsku ligu, prošle sezone je u najprestižnijem natjecanju Ligi prvaka stigao do polufinala gdje ga je pobijedio Liverpool. No u španjolskom prvenstvu zauzeo je tek sedmo mjesto čime je izborio nastup u Konferencijskoj ligi, europskom natjecanju pokrenutom prošle sezone.

>> Pogledajte jednu od Livajinih asistencija na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije