Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memorijal Mladena Ramljaka

Dinamo za osmi naslov slavio protiv Hajduka s bijele točke

Dinamo juniori
Slavko Midžor/Pixsell
06.06.2010.
u 16:02

Modri juniori s vršnjacima Hajduka igrali 1:1, a potom su boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:4) svladali mladiće iz Splita.

Nogometaši Dinama osvajači su 8. memorijalnog turnira Mladena Ramljaka. Juniori modrih u finalnoj su utakmici s 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali vršnjake iz Hajduka. U osnovnom dijelu bilo je 1:1. Splićani su veći dio susreta vodili s 1:0 (Josip Vuković, 10. minuta), dok je jedanaesterce modrima omogućio Mislav Komorski pogotkom u 70. minuti).

Odlučujući pogodak u raspucavanju postigao je Dinamov vratar Oliver Zelenika koji je već sada na meti Aston Ville i Intera, a proglašen je i najboljim vratarem turnira. Otkako postoji taj turnir, Dinamo je osvojio svih osam naslova, a jučerašnji finale podsjetio je na onaj prije šest godina kada je Dinamo protiv Atletico Mineira također lovio 0:1, a potom je Vedran Ćorluka, tada Dinamov junior, zabio za 1:1.

Inače, branič Komorski proglašen je najboljim igračem. Naslov najboljeg strijelca (tri gola) pripao je Hajdukovu napadaču Kažimiru Vukčeviću. Finale je gledalo gotovo 3000 ljudi.

– Turnir je svake godine sve bolji, zadovoljni smo i odazivom publike – kazao je direktor turnira Božidar Šikić.

Komentara 1

FE
febo
08:43 07.06.2010.

Pa Željko , mogao si se potrudi i dati rezultate , obično na takvim turnirima zna biti uglednih ekipa . Ako su njih pobjedili dinamo i hajduk , tim je njihovo finale puno veće !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije