Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO U MAKSIMIR

Dinamo predstavio pojačanje: Ostvario veliki uspjeh pa potpisao za modre

Ivo Pinto
Foto: GNK Dinamo
10.05.2019.
u 22:23

Pinto je od 2016. godine nosio dres engleskog drugoligaša Norwich Cityja koji je upravo ove sezone (18-19) izborio mjesto u Premier League natjecanju, nakon tri godine igranja u drugoj ligi.

Ivo Pinto vratio se u Dinamo. 29-godišnji branič iz Portugala ponovno je u Zagrebu gdje je danas nakon liječničkog pregleda potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom.

- Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu, lijepo se osjećam i ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru. Proveo sam lijep period u engleskom klubu Norwichu, drago mi je što se klub vratio u Premier League nakon tri godine i to je nešto zaista posebno. Mi smo sada ponovno zajedno, vratio sam se i veselim se nastupima u dresu Dinama. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao ekipi i klubu u ostvarivanju novih uspjeha - rekao je Ivo Pinto nakon potpisa ugovora.

U prvom mandatu u klubu je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2013. kada je stigao iz rumunjskog Cluja. S plavima je u tom periodu ostvario sljedeće: odigrao 111 utakmica, osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jednu titulu pobjednika Kupa i jedan Superkup. Igrao je dva puta grupnu fazu Europa lige i jednom u grupnoj fazi Lige prvaka.

Pinto je od 2016. godine nosio dres engleskog drugoligaša Norwich Cityja koji je upravo ove sezone (18-19) izborio mjesto u Premier League natjecanju, nakon tri godine igranja u drugoj ligi. Odigrao je 95 utakmica i postigao tri pogotka, a i u engleskom je klubu baš kao u Dinamu bio jedan od miljenika navijača. Po isteku ugovora u Engleskoj, odlučio je karijeru nastaviti u Zagrebu.

>> Pogledajte kako je izgledalo Bjeličino produljenje ugovora s Dinamom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije