Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUŠKA SE O RAZLOZIMA

Dinamo mailom obavijestio Hajduk da Kopić neće doći na presicu na Poljudu

Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
19.04.2022.
u 18:51

Kopić je svojevremeno bio trener Hajduka, a nakon nedavnog derbija kada je vodio Dinamo dočekalo ga je pitanje je li još uvijek član splitskog kluba.

Hajduk i Dinamo sutra od 19 sati na Poljudu igraju derbi, a nakon utakmice na uobičajenoj konferenciji za medije neće biti gostujućeg trenera Željka Kopića.

Dalmatinski portal navodi da je Dinamo mailom obavijestio Hajduk da Kopić neće biti na konferenciji. Razlog nije naveden.

Kopić je svojevremeno bio trener Hajduka, a nakon nedavnog derbija kada je vodio Dinamo dočekalo ga je pitanje je li još uvijek član splitskog kluba.

- Pitanje nije dobro formulirano, neću odgovoriti - rekao je tada Kopić.

U međuvremenu je stiglo objašnjenje da je Kopić neće doći na presicu jer nije obavezan pa će odmah s momčadi produžiti za Zagreb.

Dodajmo i da Dinamo i Kopić sutra mogu izbaciti Hajduk iz utrke za naslov prvaka. Naime, Dinamo ispred najvećeg rivala ima sedam bodva prednosti, a nakon derbija ostat će samo pet kola do kraja prvenstva.

>> Pogledajte atmosferu na treningu Hajduka

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:15 19.04.2022.

Bez obzire na osobne razloge, trener Dinama morao bi nazočiti sastanku s novinarima. To bi bilo profesionalno ponašanje. Ovako nije.

Avatar Bokaj
Bokaj
18:58 19.04.2022.

A kaj je to Hajduk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije