Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važe ponude

Cufré se još nije dogovorio sa Zvezdom, Morales otišao u Čile!

Leandro Cufre
Antonio Bronić
18.05.2011.
u 19:42

Ni nakon razgovora Roberta Prosinečkog s Leandrom Cufréom, prelazak Argentinca u Crvenu zvezdu nije se približio ostvarenju

Cufré, koliko znamo, pregovara s mnogo europskih klubova, a beogradski mu klub ne nudi ni približno toliko novca koliko bi mogao dobiti u Dinamu. Zvezda mu nudi za dvije godine manje od onoga što je mogao dobiti u Dinamu za jednu godinu.

No, Cufré inzistira na dvogodišnjem ugovoru i zato neće ostati u Maksimiru jer ga je Dinamo želio na godinu dana.

Pedro Morales svoje je za Dinamo odigrao ove sezone. Četiri dana prije svršetka prvenstva otišao je u Čile. 

- Išao je kući liječiti bolna leđa, da se spreman vrati na pripreme - objasnio je Zoran Mamić, koga smo zatekli s tom informacijom pa je morao ići provjeravati!?

Komentara 3

CU
cupus
00:09 19.05.2011.

odgovoran igrac...nece bas faliti Dinamu

DU
Deleted user
07:08 19.05.2011.

Sto ljudi , sto ćudi , svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moje je da ga dinamo nebi trebao samo tako pustiti. Uđe li dinamo konačno u tu ligu prvaka tek će se onda vidjeti koliko takav iskusni igrač znači, ma značit će puno i on u uefinoj lizi !!!

AM
Admine mater ti jebem
15:48 19.05.2011.

pa koji ku.ac je sad problem ta 1 godina + ? dajte covjeku ugovor na 2 godine jer zasluzuje to. ima ih koji ne vrijede ni blizu kao leandro a imaju ugovore na vise godina i masne plate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije