Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA ODUŠEVLJAVATI

VIDEO Čudesna izvedba Luke Modrića: Upisao je tri asistencije za samo 32 minute!

12.05.2022.
u 23:27

Već tijekom treninga uoči utakmice moglo se zaključiti da su igrači Reala sjajno raspoloženi i da su baš odlična "klapa", kako bi se reklo.

Real Madrid i Levante u rezultatskom smislu odigrali nebitnu utakmicu 36. kola LaLige, ali istinskim sportašima pojam "nebitna" ne postoji jer uvijek žele više, još, bolje... Kao naš Luka Modrić! Koji je vodio momčad do pobjede od 6:0.

U prvom poluvremenu upisao je čak tri asistencije i na taj način pomogao kraljevima da dođu do vodstva 4:0 nakon prvih 45 minuta. Profesionalno, moćno, istinski prikaz atmosfere koja vlada u Madridu.

Tijekom drugog poluvremena među strijelce se još dvaput upisao Vinicius, a Modrić je nakon žutog kartona u 69., igru napustio šest minuta kasnije. Umjesto njega ušao je Peter Gonzalez.

Već tijekom treninga uoči utakmice moglo se zaključiti da su igrači Reala sjajno raspoloženi i da su baš odlična "klapa", kako bi se reklo. Na taj način sve je odmah lakše i izvedivije. Uostalom, svako bi opuštanje moglo biti pogubno jer za Real sezona nije završila osvajanjem prvenstva.

(220505) -- MADRID, May 5, 2022 (Xinhua) -- Real Madrid's Luka Modric celebrates the victory after the UEFA Champions League semifinal second leg football match between Real Madrid of Spain and Manchester City of England in Madrid, Spain, May 4, 2022. (Photo by Pablo Morano/Xinhua) Photo: Pablo Morano/XINHUA
Foto: Pablo Morano/XINHUA

Na Parku prinčeva u Parizu 28. svibnja čeka ih finale Lige prvaka protiv Liverpoola, engleskog moćnog stroja koji se želi osvetiti za onih 1:3 iz finala otprije četiri godine, koje je upamćeno po gafovima vratara Kariusa, ali i prekršaju Sergija Ramosa nad Mohamedom Salahom.

Egipćanina je ozlijedio i u VAR vremenima dobio bi crveni pa bi finale vjerojatno otišlo u nekom drugom smjeru. Ali, nije... I povijest je ispisana.

Kraljevi u ovakvoj formi i s ovakvim pristupom svakako su spremni ispisati još jedan njen djelić prvom Ligom prvaka u ovom desetljeću. A kad je Modrić u formi kao što je trenutno, nije to neizvedivo ili teško zamislivo...

>>> Lukinu asistenciju u 13. minuti Mendyju pogledajte OVDJE

>>> Lukinu asistenciju u 34. minuti Rodrygu pogledajte OVDJE

>>> Lukinu asistenciju u 45. minuti Viniciusu pogledajte OVDJE

>>> Luka Modrić ispisao još jedan djelić povijesti Reala

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BS
Blue_shirt
00:46 13.05.2022.

Sto je najgore, za 5:0 je imao najbolju asistenciju ali mu se pravilima ne pise jer je Benzema isao na jos jedno dodavanje, ali ta lopta vanjskom kroz dva stopera koja ima takvu rotaciju da mu zastane tocno gdje treba... remek djelo Bravo Luka majstore !

KR
kronika20
23:50 12.05.2022.

O Modriću će se još dugo govoriti kao o jednom od najvećih nogometaša u povijesti nogometa, primjeru čovjeka koji je stvorio karijeru svojom upornošću , uzoru mladih, ponosu svakog Hrvata u domovini i svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije