Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ MEĐU KRALJEVIMA

VIDEO Modrić ovim potezom na treningu izazvao urnebes, suigrači mu počeli pljeskati

Youtube/Screenshot
11.05.2022.
u 20:07

Da tako nešto nije tako lako kako izgleda, uvjerio se Casemiro. Brazilski reprezentativac pokušao je "Modrićev trik", ali nije to ispalo baš onako kako bi trebalo.

Luka Modrić svojom "vanjskom" oduševio je protiv Chelseaja jer asistencija Rodrygu bila je nadrealna, a uz to je donijela Realu prolaz u polufinale Lige prvaka, no ništa od toga ne bi bilo bez mukotrpnih treninga.

Na jednom takvom, uoči ligaškog dvoboja protiv Levantea, kapetan vatrenih pokazao je umijeće pa dobio aplauz suigraa. Naime, kao da se radi o nečemu najobičnijem, prišao je lopti i opalio vanjskom direktno u "rašlje" s ruba kaznenog šesnaesterca.

Da tako nešto nije tako lako kako izgleda, uvjerio se Casemiro. Brazilski reprezentativac pokušao je "Modrićev trik", ali nije to ispalo baš onako kako bi trebalo. Iako, uspio je zabiti gol pa se i to mora vrednovati!

Ipak, ono što posebno oduševljava u cijeloj ovoj priči s treninga, koju su zabilježile klupske kamere, jest opuštena i prijateljska atmosfera u redovima kraljeva. A to je ono najbitnije u timskom sportu, to donosi trofeje.

I Real već ima jedan iznimno bitan - titulu prvaka Španjolske. Sad je na redu ono u čemu je najbolji, osvajanje Lige prvaka. Bilo bi to Modriću peti put u karijeri!

 

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bodulan
23:04 11.05.2022.

legenda

BP
Besposlen pop
20:41 11.05.2022.

A što nedostaje Casemirovom udarcu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije