Naslovnica Sport Oproštaj veličanstvenog Mirka Filipovića

Cro Copov video je podigao 'veliku buru' i nasmijao mnoge

S Cro Copom trenira i Japanac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii, a Cro Cop je objavio video u kojem se pokazalo da njegov prijatelj nije baš vješt s nogometnom loptom.
25. prosinca 2018. u 17:03 5 komentara 6303 prikaza
Cro Cop i Ishii
Foto: screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

Mirko Cro Cop Filipović ni za vrijeme blagdana ne može bez treninga, no na njima se barem jako dobro zabavlja.

Mirko Filipović NE PRESTAJE Cro Cop pokazao da je ljudina, zbog njegove geste ostali bez riječi!

S njim trenira i Japanac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii, a Cro Cop je objavio video u kojem se pokazalo da njegov prijatelj nije baš vješt s nogometnom loptom.

- Satoshi Ishii,apsolutni kralj loptačkih sportova. U košarci je malo slabiji jer ju je samo na tv-u par puta gledao. Ali nogomet mu je izgleda i na tv-u promakao. Što se tiče ponuda koje će uslijediti, Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir,pa tko više ponudi - napisao je Mirko uz prvi video.

Dan kasnije Cro Cop je objavio i drugi video.

- Evo,moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude najvećih svjetskih klubova jer su mislili da sam ja manager Satoshijev. Najviše su na kraju ponudili Real i Bayern. Jedino je Bayern tražio dodatni video, da budu sigurni 100%. I nakon što sam Niki Kovaču poslao ovaj video, on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern. I evo, Satoshi je od idućeg ponedjeljka nova špica Bayerna!! Čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop teama.

>> Pogledajte i gostovanje Hrgovića na Večernji TV-u

[video: 28282 / ]
CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas