Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZVAO ME I KOVAČ'

Cro Copov video je podigao 'veliku buru' i nasmijao mnoge

Cro Cop i Ishii
Foto: screenshot
1/6
25.12.2018.
u 17:03

S Cro Copom trenira i Japanac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii, a Cro Cop je objavio video u kojem se pokazalo da njegov prijatelj nije baš vješt s nogometnom loptom.

Mirko Cro Cop Filipović ni za vrijeme blagdana ne može bez treninga, no na njima se barem jako dobro zabavlja.

S njim trenira i Japanac s hrvatskom putovnicom Satoshi Ishii, a Cro Cop je objavio video u kojem se pokazalo da njegov prijatelj nije baš vješt s nogometnom loptom.

- Satoshi Ishii,apsolutni kralj loptačkih sportova. U košarci je malo slabiji jer ju je samo na tv-u par puta gledao. Ali nogomet mu je izgleda i na tv-u promakao. Što se tiče ponuda koje će uslijediti, Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir,pa tko više ponudi - napisao je Mirko uz prvi video.

Dan kasnije Cro Cop je objavio i drugi video.

- Evo,moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude najvećih svjetskih klubova jer su mislili da sam ja manager Satoshijev. Najviše su na kraju ponudili Real i Bayern. Jedino je Bayern tražio dodatni video, da budu sigurni 100%. I nakon što sam Niki Kovaču poslao ovaj video, on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern. I evo, Satoshi je od idućeg ponedjeljka nova špica Bayerna!! Čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop teama.

>> Pogledajte i gostovanje Hrgovića na Večernji TV-u

Komentara 5

MA
marusic46
17:43 25.12.2018.

Dobri su.

Avatar AnDomTom
AnDomTom
21:56 25.12.2018.

Gospodin

Avatar patkovic
patkovic
17:40 25.12.2018.

dobro još i stoje na nogama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije