Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u mirovinu

Cro Copu poruke podrške stižu sa svih strana: 'Kakva karijera. Istinski ratnik'

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.03.2019.
u 09:56

Nikad više neću ući u ring jer ne smijem primiti niti blaži udarac - rekao je Mirko

Najuspješniji hrvatski MMA borac Mirko Filipović (44) u petak je objavio kraj karijere. Cro Cop je u ponedjeljka na treningu doživio moždani udar i nakon liječničkih pregleda otkrivene su promjene u jednom djelu mozga.

- Nikad više neću ući u ring jer ne smijem primiti niti blaži udarac - rekao je Mirko pred TV kamerama.

>> Pogledajte razgovor s Mirko Filipovićem na Večernji TV-u

Nakon što je objavio kraj karijere na društvenim mrežama pokrenuta je lavina emotivnih poruka podrške Cro Copu.

Uz Mirkovu objavu na Facebooku mnogi su se javili porukama a među njima su bili borilačke legende Peter Aerts, Alistair Overeem i Ray Sefo. U njihovim objavama našle su se riječi podrške sa željom za brzi oporavak te čestitali na velikoj borilačkoj karijeri...

Brazilski borac Rafael dos Anjos na svojem Twitter profilu je objavio: 'Kakva karijera. Istinski ratnik'.

'Razgovarao sam s Mirkom, potvrdio mi je da je pretrpio moždani udar i da je ovo bila njegova zadnja borba. Sad je O.K., ali više se neće boriti', napisao je Ariel Helwani jedan od najpoznatijih novinara za borilačke sportove na društvenim mrežama.

'Ovo je strašno i, srećom, nije ono najgore. Cro Cop je imao uistinu veliku karijeru', istaknuo  je još jedan poznati novinar borilačkog sporta Mike Bohn na Twitteru.

Chamatkar Sandhu, ESPN-ov novinar, predložio je da se pjesma 'Wild Boys' od britanskog sastava Duran Duran, uz koju je Mirko Filipović ulazio u borilište više nikada ne koristi na borilačkim priredbama.

'Sve najbolje za Mirka Filipovića Cro Copa. Apsolutna legenda. A pjesmu 'Wild Boys' od Duran Durana treba umirovi', napisao je Chamatkar Sandhu na Twitteru.

>> Pogledajte što je Cro Cop izjavio nakon povratka iz SAD-a gdje je u posljednjoj borbi pobijedio Nelsona

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:56 02.03.2019.

Mirko želim ti sve najbolje u životu!Legenda bil i ostal!

MA
Mama
17:44 02.03.2019.

moj Slavonac,proživljavao skoro svaki njegov udarac kao i većina nas koji smo ga pratili,uzoran sportas,obiteljski čovjek i društveno odgovoran građanin HR

MA
marko04
18:51 02.03.2019.

Slavonac, istinski si se borio, pokazao pravi karakter, trebalo je primati udarce u tako teskim borbama. Posveti se svom zivotu, obitelji i zdravlju. Zatvorio si jedno poglavlje knjige, otvori neko novo, mirnije poglavlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije